ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Άγριος τσακωμός για νεαρό ζευγάρι - Τους «χώρισαν» αστυνομικές δυνάμεις

Κρήτη: Άγριος τσακωμός για νεαρό ζευγάρι - Τους «χώρισαν» αστυνομικές δυνάμεις

Σε ….ολέθρια σχέση εξελίσσεται ο έρωτας δύο νέων παιδιών που έφθασε μέχρι το Αυτόφωρο!

Το νεαρό ζευγάρι καυγάδισε τόσο άγρια που κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις. Ο νεαρός σε έξαλλη κατάσταση φέρεται να απείλησε και να αντιστάθηκε στους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ. Στο επεισόδιο ενεπλάκη και ο αδελφός του. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσουν και στους δύο χειροπέδες και σήμερα να βρεθούν στην αίθουσα του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Αμετανόητος ο νεαρός αρνήθηκε ότι χειροδίκησε σε βάρος της συντρόφου του όπως επίσης αρνήθηκε ότι την απείλησε με ένα teizer, όπως κατήγγειλε η ίδια. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να την φτύσει μέσα στο δικαστήριο κατά την στιγμή που πέρασε από μπροστά του.

Χρειάστηκε το δικαστήριο να διακόψει για λίγο για να τον ηρεμήσουν. Η κοπέλα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη, ζήτησε όμως να εγγυηθεί δημόσια όταν δεν θα πλησιάσει ξανά ούτε εκείνη ούτε την οικογένεια της.

Ο νεαρός αρνήθηκε να ζητήσει συγνώμη από την πρώην σύντροφο του, κατηγορώντας την ότι λέει ψέματα, ζήτησε όμως συγνώμη για την συμπεριφορά του από το δικαστήριο και τους αστυνομικούς.

Από πλευράς του ο εισαγγελέας έδρας τον προέτρεψε να σκεφτεί διπλά και τριπλά την μετέπειτα συμπεριφορά του, να σεβαστεί την οικογένεια της κοπέλας και στην τελική να σκεφτεί και τον ίδιο του τον εαυτό. Τον κάλεσε να δώσει χρόνο, να αποστασιοποιηθεί ώστε να ηρεμήσουν τα πράγματα καθώς είναι ένας νέος άνθρωπος.

Τελικά τόσο αυτός όσο και ο αδελφός του κρίθηκαν ένοχοι για απειλή και αντίσταση κατά των αστυνομικών, τους επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών, στον έναν με τριετή αναστολή, στον άλλον μετατρέψιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.

Πηγή: cretalive

Σχετικές ειδήσεις