ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στο Βόλο: Επιτέθηκε στο φιλοξενούμενό της με γυαλιά, βελόνες και αιχμηρό αντικείμενο

Θρίλερ στο Βόλο: Επιτέθηκε στο φιλοξενούμενό της με γυαλιά, βελόνες και αιχμηρό αντικείμενο

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 57χρονος άνδρας στις Αλυκές του Βόλου, όταν του επιτέθηκε η γυναίκα που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/02) μέσα στο σπίτι μιας 44χρονης, η οποία φιλοξενούσε εδώ και ημέρες έναν άνδρα.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, γύρω στις 9 το πρωί η γυναίκα επιτέθηκε στον 57χρονο με αιχμηρό αντικείμενο, θραύσματα γυαλιού και βελόνες πλεξίματος. Επί 45 λεπτά, η γυναίκα χτυπούσε τον άτυχο άνδρα, προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες.

Οι φωνές του άνδρα κινητοποίησαν τους γείτονες, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία που έφτασε στο σπίτι και μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Ο 57χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα της επίθεσης δεν έχει ακόμα καταθέσει στην Αστυνομία, ενώ η 44χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε ο εισαγγελέας που, μετά από εξέταση που έγινε από ψυχιάτρους, διέταξε την ακούσια νοσηλεία της σε ψυχιατρικό ίδρυμα της Αθήνας. Σημειώνεται ότι η γυναίκα έχει νοσηλευτεί ξανά στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική ενώ και ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Πηγή: magnesianews.gr

Σχετικές ειδήσεις