ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι απατεώνες λογιστές της Χαλκίδας (pics)

Αυτοί είναι οι απατεώνες λογιστές της Χαλκίδας (pics)

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 29χρονου και της 45χρονης συνεργού του που επιχείρησαν να εξαπατήσουν μια ηλικιωμένη στη Χαλκίδα, στην οποία συστήθηκαν ως λογιστές του γιου της.

Πρόκειται για τον Σπυρίδωνα – Παναγιώτη Δημητρίου του Ευθυμίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Απριλίου 1989 και κατοικεί στο Ζεφύρι και την Ελένη Σίσκου του Ελευθερίου και της Δήμητρας που γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 1973 και κατοικεί στο Μενίδι.

Οι δυο τους μαζί με μια αγνώστων στοιχείων γυναίκα εξαπατούσαν ηλικιωμένες σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας από τον περασμένο Ιούλιο.

Ο 29χρονος συνελήφθη χάρη σε μια 73χρονη στην οποία έταξαν επιστροφή φόρου για το γιο της με την προϋπόθεση να πλήρωνε το παράβολο. Αντίθετα, η 45χρονη διέφυγε και αναζητείται. Στην προανάκριση εξακριβώθηκε ότι από τις 7 Ιουλίου διέπραξαν τέσσερις απάτες και μια κλοπή με θύματα ηλικιωμένες, ενώ είχαν υπεξαιρέσει ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από εταιρεία ενοικιάσεων στην Αθήνα.

Σε βάρος τους ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας δίωξη για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων έγινε για να αναγνωριστούν από τυχόν άλλα θύματά τους, που μπορούν να επικοινωνούν με την Ασφάλεια Χαλκίδας για να δώσουν πληροφορίες με εξασφαλισμένη την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε τις φωτογραφίες τους στη gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις