ΕΛΛΑΔΑ

Εξέλιξη - ΣΟΚ στο θρίλερ της Μάνης: «Άνοιξαν τα στόματα» για την εξαφάνιση της Χριστίνας

Εξέλιξη - ΣΟΚ στο θρίλερ της Μάνης: «Άνοιξαν τα στόματα» για την εξαφάνιση της Χριστίνας

Νέες μαρτυρίες φωτίζουν το σκοτάδι που «κατάπιε» την Χριστίνα Εξαρχουλέα στη Μεσσηνιακή Μάνη.

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» εντόπισε στη Νέα Υόρκη το σύζυγό της, που μετοίκησε εκεί μετά την εξαφάνιση.

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε μαζί του. Ισχυρίστηκε πως δεν καβγάδισε με την Χριστίνα την μοιραία μέρα που χάθηκε.

«Θέλω να βρεθεί η Χριστίνα για να τη βοηθήσω…»

Ανέφερε πως εκείνο το μεσημέρι η Χριστίνα έφυγε κρατώντας μία σακούλα σκουπιδιών στην οποία πρέπει να είχε τα ρούχα της. Είπε ακόμα πως μίλησαν στο τηλέφωνο και στη συνέχεια όταν την καλούσε ήταν κλειστό.

Σχετικά με τη μαρτυρία που την εμφάνιζε να επιστρέφει το μεσημέρι στο σπίτι της, είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό ούτε η Αστυνομία δεν μου το έχει πει… Είναι καινούριο σενάριο και δεν ισχύει».

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν γνώριζε πως η Χριστίνα είχε τα αποτελέσματα των ιατρικών της εξετάσεων, απάντησε: «Μάλλον μου είπε ψέματα γιατί εγώ νόμιζα πως είχε κανονίσει να τις πάρει μια μέρα μετά την εξαφάνιση. Δεν βρήκα πουθενά στο σπίτι φάκελο με ιατρικές απαντήσεις».

«Θέλω να τη βοηθήσω, αν βρεθεί δεν θα την παρατήσω. Φοβάμαι όμως μήπως έχει κάνει κακό στον εαυτόν της. Το είχε επιχειρήσει και παλιότερα».

Ισχυρίστηκε πως ενημέρωσε την Αστυνομία πριν φύγει για το εξωτερικό. «Είχαν αρχίσει να με απειλούν και είπα να φύγω για να ησυχάσω», τόνισε.

Ζήτησε από τη δημοσιογράφο να ξαναμιλήσουν γιατί «έχει να της πει πολλά», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Ο σύζυγος πήγε στην Αστυνομία την ίδια νύχτα…»

Ξάδελφος και γείτονας της αγνοούμενης Μανιάτισσας μίλησε στο «Τούνελ» για την ημέρα της εξαφάνισης.

Ο ίδιος κατοικεί σε απόσταση μόλις διακοσίων μέτρων από το σπίτι όπου ζούσε η Χριστίνα Εξαρχουλέα με τον άνδρα της. Ανέφερε πως το ίδιο βράδυ γύρω στις δέκα, πήγε από το μαγαζί του ο σύζυγος της ξαδέλφης του.

Του είπε πως το μεσημέρι μίλησαν με τη Χριστίνα στο τηλέφωνο και του ανέφερε πως ήταν σε κάποια φίλη της στο Φρύγανο. Αυτή ήταν η τελευταία τους επικοινωνία. Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε πως ο σύζυγος φαινόταν απελπισμένος και δεν ήξερε τι να κάνει. Τότε εκείνος του πρότεινε να πάνε στην Αστυνομία να δηλώσουν την εξαφάνιση, όπως και έγινε.

«Μου είπε πως την καλούσε συνεχώς, αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Δοκίμασα κι εγώ το ίδιο βράδυ και τις επόμενες μέρες χωρίς αποτέλεσμα», τόνισε ο μάρτυρας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του «Τούνελ» είπε πως ο σύζυγος της Χριστίνας βρισκόταν σε επαγγελματικό αδιέξοδο καθώς εκείνη τον συντηρούσε. Από τη στιγμή που εξαφανίστηκε, αποφάσισε να φύγει για την Αμερική για να εργαστεί. Όπως είπε, τον πρώτο καιρό μετά την εξαφάνιση τον συναντούσε κάθε μέρα και τον ρωτούσε αν έχει κανένα νέο. Λίγο καιρό αργότερα πήγε να μείνει με τους δικούς του στην Καλαμάτα και δεν τον ξαναείδε.

Ο ξάδελφος της αγνοούμενης γνωρίζει μόνο ότι η γυναίκα έφυγε από το χωριό εκείνο το μεσημέρι του Οκτωβρίου 2017, αλλά δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις μαρτυρίες που την θέλουν να επιστρέφει την ίδια μέρα στο σπίτι της.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για την υπόθεση.

Με πληροφορίες από το anikolouli.gr.

Σχετικές ειδήσεις