ΕΛΛΑΔΑ

Σαρώνει το κύμα κακοκαιρίας: Ξεριζώθηκαν δέντρα από τον χιονιά (pics)

Σαρώνει το κύμα κακοκαιρίας: Ξεριζώθηκαν δέντρα από τον χιονιά (pics)

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης τα τελευταία 24ωρα, λόγω της κακοκαιρίας και της ισχυρής χιονόπτωσης που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή.

Αρκετά περιστατικά από πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές της Κοζάνης όπου κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία να τα αντιμετωπίσει. Το πρωί της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου, στις 9:00 περίπου, έπεσαν δύο δέντρα στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Άννας, ενώ για καλή τύχη όλων δεν βρισκόταν κανείς εκείνη τη στιγμή κοντά στο σημείο, αλλά ούτε και προέκυψαν άλλες υλικές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, προκειμένου να απομακρύνει τα δέντρα από τον προαύλιο χώρο του Ναού.

Aπό την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου που ξεκίνησε η χιονόπτωση έως και σήμερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, έχει αντιμετωπίσει περίπου 12 αντίστοιχα περιστατικά σε διάφορες περιοχές της Κοζάνης, αλλά και περιχώρων όπως στα Κοίλα, στη Χαραυγή και στο Κοντοβούνι, ενώ χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της για παροχή βοήθειας δεν προέκυψαν άλλου είδους προβλήματα.

Βάσει των επίσημα καταγεγραμμένων περιστατικών, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, αλλά ούτε και υλικές ζημιές σε καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Πηγή: kozanilife.gr

Σχετικές ειδήσεις