ΕΛΛΑΔΑ

Αντιεξουσιαστές τα έκαναν γυαλιά - καρφιά στην Ερμού – «Θα ισοπεδώσουμε την πόλη»

Αντιεξουσιαστές τα έκαναν γυαλιά - καρφιά στην Ερμού – «Θα ισοπεδώσουμε την πόλη»

Ομάδα αντιεξουσιαστών προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές σε τουλάχιστον 10 καταστήματα στην οδό Ερμού, γύρω από την Καπνικαρέα.

Οι αντιεξουσιαστές έσπασαν βιτρίνες και τζαμαρίες περίπου στη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/02), σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Κ.Γιαγτζόγλου, ο οποίος κατηγορείται για την αποστολή του τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

4387833

Το μεσημέρι της Τετάρτης (28/02) οι αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για τους βανδαλισμούς στην Ερμού με ανάρτηση τους σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου, στο οποίο απειλούν να ισοπεδώσουν την Αθήνα.

«Επιτεθήκαμε χτες βράδυ στην καρδιά της μητρόπολης, στο κέντρο της Αθήνας λίγα μέτρα πιο κάτω από σταθερή σκοπια δυναμεων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διμοιρίας ΜΑΤ και σπασαμε διάφορα καταστήματα χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο κύμα αλληλεγγύης που έχει ξεσπάσει για τον αιχμάλωτο σύντροφο μας απεργό πείνας και δίψας Κ.Γιαντζογλου και που θα ισοπεδώσει την πόλη όσο καθυστερούν την απάντηση στο δίκαιο αίτημα του για μεταγωγή στη δικαστική φυλακή του Κορυδαλλου
ΌΛΑ Η ΤΊΠΟΤΑ
ΘΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΕΦΙΆΛΤΗΣ ΣΑΣ

Αναρχικοί -ες»

Βίντεο - ντοκουμέντο

Κατάληψη στην εφημερίδα «Αυγή»

Σε κατάληψη των γραφείων της εφημερίδας «Αυγή», στην oδό Αγίου Κωνσταντίνου, προχώρησαν την Τετάρτη (28/02) περίπου 30 αντιεξουσιαστές σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου. Η κατάληψη έληξε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι.

Πρόκειται για μια ακόμα ενέργεια των αντιεξουσιαστών υπέρ του Γιαγτζόγλου, ο οποίος κατηγορείται ότι απέστειλε το τρομοδέμα που τραυμάτισε τον Λουκά Παπαδήμο.

H κατάληψη έγινε γνωστή μέσω site του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου ανέβηκε κείμενο:

«Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας Η ΑΥΓΗ σε ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας για 4η μέρα Ντίνο Γιαγτζόγλου».

Σχετικές ειδήσεις