ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Κατερίνη: Πα-τέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του επί έξι χρόνια μαζί με άλλους τρεις άνδρες

Φρίκη στην Κατερίνη: Πα-τέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του επί έξι χρόνια μαζί με άλλους τρεις άνδρες

Κόλαση είχε γίνει η ζωή ενός μικρού κοριτσιού επί έξι χρόνια, στα χέρια του ίδιου της του πατέρα και όχι μόνο.

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΞΙ ΕΤΩΝ - ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΔΙΔΕ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε με τη σύλληψη τεσσάρων ανδρών στην Πιερία, οι οποίοι κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού.

Το πλέον ανατριχιαστικό είναι ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι και πατέρας του άτυχου κοριτσιού, το οποίο σήμερα είναι 16 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί φέρεται να υφίστατο ασελγείς πράξεις από την ηλικία των 6 ετών και επί μία 6ετία (2008-2014).

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα και τριών ακόμη ανδρών (κατά περίπτωση 58 και 60 ετών), όλοι ελληνικής καταγωγής.

Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης εις βάρος ανηλίκου, όπως επίσης της σωματεμπορίας. Από τις διωκτικές Αρχές εξετάζεται εάν οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν με οικονομικά ανταλλάγματα.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστικές εξελίξεις: «Σκηνοθετημένη δολοφονία ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη»εξελίξεις: «Σκηνοθετημένη δολοφονία ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη»

Πεδίο «μάχης» η Αθήνα τα ξημερώματα με βόμβες μολότοφ, επιθέσεις και εμπρησμούς

Σχετικές ειδήσεις