ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφίες που σοκάρουν: Η Ειρήνη Λαγούδη νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της

Φωτογραφίες που σοκάρουν: Η Ειρήνη Λαγούδη νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει καθηλώσει το πανελλήνιο - Επιμένει στο σενάριο της σκηνοθετημένης αυτοκτονίας ο ειδικός πραγματογνώμονας

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο έφερε στο φως η εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», προβάλλοντας την εικόνα της νεκρής Ειρήνης Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητό της.

Στη φωτογραφία αυτή φαίνεται ξεκάθαρα το σημάδι από το παπούτσι της 44χρονης στο τζάμι πίσω από τη θέση του συνοδηγού που αναφέρει στο πόρισμά του και ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Ανδριανός Γκουρμπάτσης, ο οποίος μιλά ξεκάθαρα για σκηνοθετημένη αυτοχειρία που στο βάθος υποκρύπτεται εγκληματική ενέργεια.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου στη gallery του Newsbomb.gr

Όπως εκτίμησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής, το αποτύπωμα αυτό αποκαλύπτει, σύμφωνα με τον ίδιο, την απέλπιδα προσπάθεια της γυναίκας να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Η Ειρήνη, στη φωτογραφία, η οποία είναι επεξεργασμένη, φορά ένα λευκό μπλουζάκι και είναι ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα, με το κεφάλι της πίσω από τη θέση του οδηγού και τα πόδια πίσω από τη θέση του συνοδηγού.

Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάρτση, η ζώνη ασφαλείας του οδηγού βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου, ενώ τα ίχνη αιθάλης στην εξωτερική πλευρά της πόρτας του οδηγού δείχνουν ότι κάποιος ή κάποιοι έβαλαν την φωτιά, άνοιξαν την πόρτα, μετέφεραν την Ειρήνη στο πίσω κάθισμα και ύστερα έκλεισαν ξανά την πόρτα.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, το μπιτόνι το οποίο περιείχε πετρέλαιο και βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού ήταν άθικτο, χωρίς καμία αλλοίωση από τη φωτιά, όπως επίσης και μια πλαστική λεκάνη.

Στην έκθεσή του, όπως μετέδωσε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την Τετάρτη, ο κ. Γκουρμπάτσης μίλησε ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια και έκανε λόγο για πολλά κενά στην έρευνα της αστυνομίας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

Σχετικές ειδήσεις