ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού – «Φωτιά» η κρυφή του ατζέντα

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού – «Φωτιά» η κρυφή του ατζέντα

Η συνάντηση και η κρυφή ατζέντα του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού από τη Θεσσαλονίκη, οι τελευταίες κινήσεις του και κάποιες περίεργες συμπτώσεις είναι οι συνταρακτικές αποκαλύψεις που συνθέτουν το παζλ του μυστηρίου με την εξαφάνισή του.

Με τα νέα στοιχεία που αποκάλυψε η πολύμηνη έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», όσοι κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση θα έχουν αναστατωθεί αφού φαίνεται ότι συμπληρώνονται πολλά κομμάτια από το παζλ.

Η σημαντική πληροφορία που εξασφάλισε η Αγγελική Νικολούλη, αναφέρει ότι τη νύχτα πριν εξαφανιστεί ο Δημήτρης Γραικός επισκέφθηκε ανήσυχος έμπιστό του άνθρωπο και του παρέδωσε ατζέντα με καυτά στοιχεία για τις οικονομικές του δοσοληψίες.

Στον ίδιο σύμφωνα με τις πληροφορίες κατονόμασε συγκεκριμένο άτομο που του χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό και είπε με ένταση ότι θα τελειώνει μαζί του.

Τη επόμενη κιόλας μέρα (το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016) τα ίχνη του επιχειρηματία εξαφανίστηκαν.

Οι Αρχές ερευνούν το τετράδιο με τις σημειώσεις του αγνοουμένου που αφορούν σε οικονομικές συναλλαγές κάποιες από τις οποίες είχε υπογραμμίσει με μαρκαδόρο.

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι μαρτυρίες που αναφέρουν ότι οι Ρουμάνοι που εργάζονταν στο στάβλο του εμπόρου με τον οποίο είχε συναλλαγές ο Γραικός έγιναν ξαφνικά καπνός μετά την εξαφάνιση όπως και κάποιοι συγγενείς τους που εργάζονταν στα σφαγεία. Παρ’ όλα αυτά ο ιδιοκτήτης των σφαγείων ανέφερε στην εκπομπή « Φως στο Τούνελ» ότι οι δικοί του αλλοδαποί εργάτες δεν χάθηκαν.

Το «Τούνελ» βρήκε έναν ακόμη μάρτυρα – κλειδί, ο οποίος μίλησε για το επίμαχο απόγευμα της εξαφάνισης. Ο οδηγός φορτηγού είπε ότι συναντήθηκε με τον έμπορο τον οποίο ο Γραικός ακολουθούσε με το αυτοκίνητο, όταν έφυγαν από τα σφαγεία. Τον βρήκε στο στάβλο του και του ξεφόρτωσε χώμα.

«Μετά τα σφαγεία του πήγα το χώμα…»

Το φορτηγό έφτασε στις εγκαταστάσεις του εμπόρου γύρω στις έξι.

«Ο ιδιοκτήτης του στάβλου έφτασε την ώρα που πήγα κι εγώ. Του παρέδωσα το χώμα, μιλήσαμε μετά για κάνα εικοσάλεπτο και γύρω στις έξι και είκοσι με έξι και μισή, έφυγα», ανέφερε στο «Τούνελ».

Ισχυρίστηκε πως ο ίδιος έμαθε για την εξαφάνιση του Γραικού μετά από μέρες όταν κλήθηκε από την Ασφάλεια για να καταθέσει. Όπως είπε δεν θυμάται να ήταν κάποιος άλλος στο στάβλο εκείνο το απόγευμα εκτός από τον ιδιοκτήτη, τον οποίο άφησε εκεί όταν έφυγε. Ανέφερε ακόμα πως οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά.

«Είναι ένας οικογενειάρχης άνθρωπος που ασχολείται μόνο με τις δουλειές του. Απλώς έτυχε να είναι ο τελευταίος που είδε τον Γραικό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: anikolouli και espresso

Σχετικές ειδήσεις