ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Καλαμάτα: Ελεύθερος 33χρονος που φέρεται να ασελγούσε στη 10χρονη θετή του κόρη

Σοκ στην Καλαμάτα: Ελεύθερος 33χρονος που φέρεται να ασελγούσε στη 10χρονη θετή του κόρη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία του, ένας 33χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση εις βάρος της 12χρονης θετής του κόρης.

Η ανατριχιαστική υπόθεση ήρθε στο φως όταν το κοριτσάκι βρήκε το θάρρος να μιλήσει στη μητέρα, η οποία άκουσε εμβρόντητη ότι τις ώρες που έλειπε από το σπίτι ο δεύτερος σύζυγός της προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στην κόρη της και μάλιστα σε καθημερινή βάση.

Αμέσως τον κατήγγειλε στην Ασφάλεια, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να συλληφθεί και σε βάρος του να ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον 33χρονο, ο οποίος προσήλθε μόνος του στην Αστυνομία, όταν τον ενημέρωσαν. Από την πρώτη στιγμή έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, ενώ την ίδια στάση τήρησε και κατά την απολογία του στον ανακριτή.

Με σύμφωνη γνώμη και εισαγγελέα ο 33χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους να παρουσιάζεται κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και να μην πλησιάζει την ανήλικη σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν αποκλείονται νέες εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα.

Πηγή: tharrosnews.gr

Σχετικές ειδήσεις