ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Διαφώνησαν για την προτεραιότητα των αυτοκινήτων και τον έστειλαν στο νοσοκομείο!

Ρόδος: Διαφώνησαν για την προτεραιότητα των αυτοκινήτων και τον έστειλαν στο νοσοκομείο!

Πήγε να βγει από την Παλιά Πόλη και τελικά κατέληξε στο … νοσοκομείο!

Ο λόγος για 47χρονο από τη Ρόδο, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από δύο άνδρες οι οποίοι κινούνταν παράνομα, αντίθετα σε έξοδο της Μεσαιωνικής πόλης με το όχημά τους και – σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί και στην αστυνομία- του ζήτησαν να κάνει πίσω για να περάσουν!

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, ο 47χρονος ο οποίος έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη, δήλωσε το περιστατικό συνέβη στις 19:30 το απόγευμα στις 27 Μαρτίου σε πύλη της Παλιάς Πόλης.

Ο 47χρονος έβγαινε από την συγκεκριμένη πύλη με το αυτοκίνητό του όταν στην καμάρα ήρθε αντιμέτωπος με άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν αντίθετα της οδού.

Σε αυτό επέβαιναν δύο άνδρες οι οποίοι του ζήτησαν να κάνει πίσω για να περάσουν! Όταν τους είπε ότι είναι παράνομοι και πρέπει εκείνοι να γυρίσουν πίσω, πρώτα ο συνοδηγός και εν συνεχεία ο οδηγός βγήκαν από το όχημα τους και άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο 47χρονος, όταν σταμάτησε να κινείται το όχημά του, οι δύο άνδρες τον τράβηξαν έξω από αυτό με αποτέλεσμα να υποστεί τραυματισμό στο ισχίο και στον αυχένα.

Ο 47χρονος μετέβη και νοσηλεύτηκε για μία ημέρα στο νοσοκομείο της Ρόδου, ενώ την Πέμπτη υπέβαλε μήνυση κατά των δύο ανδρών.

Σχετικές ειδήσεις