ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Λάδωνα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 40χρονη μητέρα

Τραγωδία στο Λάδωνα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 40χρονη μητέρα

Η 40χρονη μητέρα έχασε την ζωή της το Μ. Σάββατο, ενώ έκανε ράφτινγκ στον ποταμό Λάδωνα, σήμερα, Τετάρτη (11/04) οι δικοί της άνθρωποιθα πουν το τελευταίο αντίο στον Άγιο Ιερόθεο Κηπούπολης στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με το Star, τη στιγμή που ανετράπη η βάρκα της 6μελους παρέας, η μητέρα παγιδεύτηκε σε κλαδιά δέντρων και πνίγηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών της. Εκείνα επέζησαν και το ένα έσωσε το άλλο.

Η νεκροψία έδειξε ότι ο θάνατος της 40χρονης επήλθε από πνιγμό. Εκκρεμούν οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα βγουν τα επόμενα 24ωρα.

Το 15χρονο αγοράκι έσωσε την αδελφή του

«Ο εγγονός μου το έσωσε το κορίτσι μου το μικρό. Αυτός! Ακούστε το αυτό που σας λέω: Το αγοράκι μου το 15χρονο έσωσε την αδερφούλα του και άλλα δυο παιδάκια! Για όνομα του Θεού δηλαδή! Πού ήταν αυτοί οι αλήτες; Πού ήταν; Πείτε μου, πείτε μου που ήταν να μου προστατέψουν τα παιδιά μου; Έχασα το κορίτσι μου» δήλωσε στο Star συντετριμμένος, ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, προσθέτοντας αγανακτισμένος:

«Βάλανε δηλαδή σε μια βάρκα μέσα ανθρώπους, τους έβαλαν και υπέγραψαν και τους αμόλησαν στην τύχη τους».

Για το περιστατικό έχει ήδη ξεκινήσει προανάκριση, οι Αρχές έχουν πάρει τις πρώτες καταθέσεις, ενώ στο αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας έχει μεταφερθεί και η μοιραία βάρκα.

Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων (ΣΕΤΕΥΔ) δηλώνει συγκλονισμένος από τον ατυχή χαμό της 40χρονης μητέρας.

Μάλιστα τονίζει πως «ο ιδιοκτήτης της εταιρείας και μέλος του Συνδέσμου, μας ενημέρωσε πως παρόλη την καλοκαιρία, την φυσιολογική στάθμη νερού και την λήψη όλων των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας ( άρτιος εξοπλισμός : στολή, σωσίβιο, κράνος και μάθημα εξοικείωσης, έμπειρος συνοδός ), επήλθε το μοιραίο. Ο ίδιος αλλά και όλο το προσωπικό της επιχείρησης είναι συντετριμμένοι με την απώλεια της νεαρής μητέρας και δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι μετά από 25 χρόνια δράσης στον Λάδωνα συνέβη ένα τέτοιο ατύχημα».