ΕΛΛΑΔΑ

Ελασσόνα: Πώς είναι σήμερα η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα που επέζησε από την πτώση του ελικοπτέρου

Ελασσόνα: Πώς είναι σήμερα η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα που επέζησε από την πτώση του ελικοπτέρου

Στο Σαραντάπορο βρέθηκε η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα για να τιμήσει τη μνήμη των συναδέλφων της που έχασαν τη ζωή τους κατά την πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου, πριν από ένα χρόνο.

«Με την δύναμη του Θεού δε θα σταματήσω ποτέ να το λέω» ανέφερε η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα για το θαύμα που βίωσε στις 19 Απριλίου το 2017, μιας και ήταν η μοναδική επιζήσασα από τους πέντε επιβαίνοντες του μοιραίου ελικοπτέρου Χιούι.

Δείτε φωτογραφία της Aρχιλοχία στη gallery του Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η αιτία της πτώσης του στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Ελασσόνα

«Σε ευχαριστώ Παναγία μου που με αξιωσες να σε τιμήσω στο σημείο στο οποίο με μετέφερες στην αγκαλιά σου, θαυματουργωντας έτσι με τη διάσωση μου! Να έχεις υπο την σκέπην σου τους συναδέλφους ήρωες μας που έπεσαν στο σημείο εκεί», ήταν τα συγκινητικά της λόγια.

Υπενθυμίζεται ότι στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο συνταγματάρχης (ΤΘ) Θωμάς Αδάμου, ο ταγματάρχης (ΑΣ) Δημοσθένης Γούλας και ο υπολοχαγός (ΑΣ) Κωνσταντίνος Χατζής, ενώ τραυματίσθηκε σοβαρά η αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα.

Το ελικόπτερο θα εκτελούσε πτήση επιτήρησης κατά μήκος των βόρειων συνόρων για την εμπέδωση αισθήματος ασφαλείας στους κατοίκους των ακριτικών περιοχών, δραστηριότητα που επαναλαμβάνεται κατά τακτά διαστήματα.

Πηγή: onlarissa.gr

Διαβάστε επίσης:

Δυνάμεις της Τουρκίας «περικυκλώνουν» τα Ίμια

Θρήνος στην Πάτρα: Πέθανε ο Πάνος Κοκκίνης

Σχετικές ειδήσεις