ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ δίχως τέλος στο Ρέθυμνο με τις δύο αγνοούμενες γυναίκες

Θρίλερ δίχως τέλος στο Ρέθυμνο με τις δύο αγνοούμενες γυναίκες

Αγωνία για τις δύο αγνοούμενες γυναίκες που εξαφανίστηκαν κάτω από περίεργες συνθήκες από το Ρέθυμνο με διαφορά λίγων ημερών.

Πρόκειται για δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία, την Τόνια Ζοέβα μητέρα ενός ανήλικου παιδιού και την Ντέσι Ιλίεβα έγκυος τεσσάρων μηνών, η εξαφάνιση των οποίων έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ερευνών που πραγματοποίησαν οι Αρχές, η 38χρονη Τόνια Ζόεβα δεν έφυγε ποτέ από το νησί αεροπορικώς, ούτε ταξίδεψε με πλοίο για άλλο προορισμό.

Ο Έλληνας σύντροφος της ισχυρίζεται πως την άφησε το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαΐου στο κέντρο του Ρεθύμνου, για να πάρει ταξί. Ωστόσο από την εξέταση υλικού που πραγματοποιήθηκε από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, η 38χρονη γυναίκα δεν φαίνεται να έχει καταγραφεί.

Παράλληλα σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής κανένας από τους οδηγούς ταξί δεν έχει βρεθεί να καταθέσει πως την πήρε πελάτη το βράδυ της εξαφάνισής της. Οι Αρχές που συνεχίζουν τις έρευνες, αναμένουν τα αποτελέσματα της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου την ίδια στιγμή που η οικογένειά της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι και μπορεί να βοηθήσει.

«Χτενίζουν» την επαρχία του Αγίου Βασιλείου για την αγνοούμενη έγκυο

Στην υπόθεση της εγκύου Ντέσι Ιλίεβα 37 χρόνων, που χάθηκε μυστηριωδώς το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου ενώ βρισκόταν παρέα με τον σύντροφο της, οι έρευνες παραμένουν άκαρπες.

Μετά τη σημαντική μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», οι Αρχές που αρχικά έψαχναν στις νότιες παραλίες του Νομού Ρεθύμνου, άρχιζαν να «χτενίζουν» την ορεινή περιοχή πάνω από χωριό Κεραμέ. Πρόκειται για ένα δύσβατο τόπο με απότομους γκρεμούς και χαράδρες που δυσχεραίνει ιδιαίτερα το έργο των Αρχών.

Από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου της ίδιας και του συντρόφου της που αυτοκτόνησε τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση της, χωρίς να αποκαλύψει κάτι για την τύχη της, δεν προκύπτουν συνομιλίες που να ρίχνουν φως στην σκοτεινή αυτή ιστορία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν απαντήσεις ούτε από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου εξετάζεται το αυτοκίνητο του συντρόφου της Ντέσι.

Η νεαρή μητέρα θεάθηκε για τελευταία φορά ζωντανή μαζί με τον πατέρα του παιδιού που κυοφορούσε μέσα στο αμάξι του, έξω από το χωριό Κεραμέ στις 2 Μαΐου. Το ίδιο μεσημέρι χάθηκαν τα ίχνη της.

Πηγή: anikolouli

Σχετικές ειδήσεις