ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η αδερφή του Κατσίφα: Οι Αλβανοί κομάντος έστρεψαν όπλο και στους γονείς μου

Συγκλονίζει η αδερφή του Κατσίφα: Οι Αλβανοί κομάντος έστρεψαν όπλο και στους γονείς μου

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Στην Ελλάδα οι γονείς του κάτω από άκρα μυστικότητα για να καταθέσουν - Σοβαρές καταγγελίες από την αδερφή του: Τον είχαν στοχοποιήσει, πρέπει να φανεί η αλήθεια -Πότε θα παραδοθεί η σορός του 35χρονου ομογενή στην οικογένειά του -Οι Αλβανοί ιατροδικαστές αλλοίωσαν τα στοιχεία κατά τη διάρκεια της νεκροψίας

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα που έχασε τη ζωή του ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2018 στο χωριό Βουλιαράτες.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε ο 35χρονος ομογενής δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, καθώς οι αρμόδιες αρχές της γείτονος χώρας αρνούνται να συνεργαστούν προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Τι κατέθεσαν οι γονείς του Κωνσταντίνου

Στην Ελλάδα βρέθηκαν μυστικά το βράδυ της Δευτέρας (29/10) οι γονείς του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα προκειμένου καταθέσουν όσα γνωρίζουν για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τον ANT1, οι γονείς του βρέθηκαν σε ειδικό χώρο στο τελωνείο της Κακαβιάς και έδωσαν κατάθεση σε υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι γονείς του κατέθεσαν όσα ήξεραν για τις ημέρες που προηγήθηκαν της τραγωδίας. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν ο 35χρονος ομογενής δεχόταν πιέσεις από τις αλβανικές αστυνομικές αρχές οι οποίες όπως ανέφεραν τον παρακολουθούσαν επί δύο μήνες.

Μάλιστα ανέφεραν ότι ο 35χρονος Κωνσταντίνος είχε κληθεί να παρουσιαστεί σε αστυνομικό τμήμα δύο ημέρες πριν το τραγικό περιστατικό ενδεχομένως για να του ζητήσουν εξηγήσεις ή να του κάνουν συστάσεις για τις ελληνικές σημαίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες στους γονείς πιθανώς γιατί δεν ήθελε να τους στενοχωρήσει.

Όσον αφορά πότε θα επιστραφεί η σορός του 35χρονου Κωνσταντίνου στους δικούς του ανθρώπους, κανείς δεν γνωρίζει.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου βρέθηκε το πρωί στο προξενείο στο Αργυρόκαστρο με το οποίο ζητά από τις αρχές να τους επιστραφεί η σορός του Κωνσταντίνου και πως δεν αξιώνει κάτι από το αλβανικό κράτος.

Οι αρχές ωστόσο αρνήθηκαν να παραλάβουν το έγγραφο και ζήτησαν να εμφανιστεί ο ίδιος στα Τίρανα. Πιθανότατα το πρωί της Πέμπτης να ξεκινήσει η διαδικασία για να επιστραφεί η σορός του Κωνσταντίνου στο Σιδηρόκαστρο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Συγκλονίζει η αδελφή του Κωνσταντίνου

Η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα ξέσπασε και συγκλόνισε με τα όσα είπε μπροστά στην κάμερα.

Οργισμένη μέσα στο πένθος της η Ερμιόνη Κατσίφα, αδελφή του Κωνσταντίνου που δολοφονήθηκε από Αλβανούς αστυνομικούς καταγγέλλει τον απαράδεκτο τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκαν άνδρες των αλβανικών ειδικών δυνάμεων στους ηλικιωμένους γονείς της, όταν πήγαν να πραγματοποιήσουν έρευνα στο σπίτι τους και ενώ ακόμη δεν γνώριζαν ότι το παιδί τους ήταν νεκρό!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι Αλβανοί κομάντος έστρεψαν όπλο στον πατέρα και τη μάνα μου»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα κατήγγειλε:

Έσβησαν τα ίχνη της εκτέλεσης: Έραψαν τα τραύματα και έπλυναν τη σορό του Κατσίφα

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Έλληνα ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πρωτοφανές διπλωματικό θρίλερ μεταξύ Αθήνας και Τιράνων.

Από την πρώτη στιγμή που έπεσε νεκρός ο 35χρονος, οι αλβανικές Αρχές αρνούνται να συνεργαστούν με την Ελλάδα ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου και επιλέγουν τη ρητορική των προκλήσεων και της συγκάλυψης μιας υπόθεσης που φανερώνει, σύμφωνα με τους Έλληνες ομογενείς, το μίσος των Αλβανών για τους Έλληνες.

Πέρα από τις απαράδεκτες δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, που έσπευσε να καλύψει την αλβανική αστυνομία λέγοντας «καλά του έκαναν του τρελού εξτρεμιστή», οι αλβανικές Αρχές προσπαθούν να σβήσουν τα ίχνη της εκτέλεσης με βρώμικα παιχνίδια σε βάρος της οικογένειας που θρηνεί.

Έραψαν τα τραύματα και έπλυναν τη σορό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης που ταξίδεψε στα Τίρανα, προκειμένου να προχωρήσει σε ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 35χρονου ομογενή δεν μπόρεσε να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του, καθώς οι αλβανικές Αρχές φρόντισαν να εξαφανίσουν κάθε... ίχνος.

Κι αυτό διότι ο ιατροδικαστής από την Αλβανία πραγματοποίησε τη νεκροτομή όταν το πτώμα του Έλληνα ομογενή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ αμέσως μετά έραψε τα τραύματα!

Κάτι που σε συνδυασμό με το πλύσιμο της σορού, σημαίνει ξεκάθαρη αλλοίωση των όποιων στοιχείων ενδέχεται να υπήρχαν και ίσως έδιναν απαντήσεις σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Κωνσταντίνος Κατσίφας.

«Μας επετράπη για 5 περίπου λεπτά να κάνουμε επιστασία της σορού. Είδαμε δύο διαμπερή τραύματα στο χώρο της καρδιάς και κανένα άλλο σημαντικό πλήγμα, άξιο να περιγραφεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Κώστας Γιοβανόπουλος.