ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 44χρονης

Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 44χρονης

Επιστρέφει στο προσκήνιο η υπόθεση θανάτου τηςΕιρήνης Λαγούδη- Ποιοι περνούν το κατώφλι της ανακρίτριας

Το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου οι δικηγόροι των συγγενών της Ειρήνης Λαγούδη έχουν κληθεί για δεύτερη φορά να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής ενώπιον της ανακρίτριας. Σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας, Βασίλη Ταουξή, πρόκειται για τυπική διαδικασία καθώς με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους αντίγραφο της ογκώδους δικογραφίας, σημειώνει η εφημερίδα "Espresso".

lagoudi3

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Επίσης, το κατώφλι της ανακρίτριας θα περάσουν και οι στενοί συγγενείς της 44χρονης από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, δηλαδή ο αδελφός της Γιώργος και τα τρία παιδιά της, προκειμένου να δώσουν συμπληρωματικές καταθέσεις.

Μέχρι τώρα, δεν έχει κληθεί ο γιατρός, σε βάρος του οποίου ο εισαγγελέας Αγρινίου έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις.

Ο ίδιος ο γιατρός, έχει ισχυριστεί μέσω του συνηγόρου του, ότι δεν υπάρχει προσωποποιημένη κατηγορία σε βάρος του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα όμως, τον διέψευσε έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας και συγκεκριμένα, πιστοποιητικό του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Διαβάστε επίσης:

Η Κύπρια ευρωβουλευτής που ξεγύμνωσε το Ευρωκοινοβούλιο για τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας

Οδοιπορικό του Newsbomb.gr στη Μόρια (pics+vid)