ΕΛΛΑΔΑ

Φιλανθρωπικό τουρνουά για τους πυρόπληκτους στο Μάτι

Φιλανθρωπικό τουρνουά για τους πυρόπληκτους στο Μάτι

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, η ΕΡΤ, το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής «παίζουν μπάλα» για τους πυρόπληκτους στο Μάτι

Μήνυμα αγάπης και στήριξης στους κατοίκους στο Μάτι και στις γύρω πυρόπληκτες περιοχές από τις φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, θα στείλουν από το Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «ΜΑΡΚ ΜΑΡΣΩ», οι ποδοσφαιρικές ομάδες των ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ΕΡΤ, Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας τους να συνδιοργανώσουν Φιλανθρωπικό Τουρνούα Ποδοσφαίρου.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με ελεύθερη είσοδο, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 17.00, υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και του Δ.Ο.Π.Α.Π. (Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού-Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού), και με τη συμμετοχή του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», εκπρόσωποι του οποίου θα προτρέπουν τον κόσμο που εισέρχεται στο στάδιο, να γίνουν δότες μυελού των οστών, πραγματοποιώντας παράλληλα δειγματοληψία (δείγμα σάλιου) σε όσους το επιθυμούν, προς αναζήτηση συμβατών δοτών.

Στόχος της πρωτοβουλίας των συνδιοργανωτών του τουρνουά είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, πετρέλαιο θέρμανσης για το χειμώνα, κ.ά, για τους πυρόπληκτους στο Μάτι και στις γύρω περιοχές, τόσο από εταιρείες, όσο και από ιδιώτες. Ό,τι συγκεντρωθεί, θα διατεθεί στις Ιερές Μητροπόλεις Κηφισίας-Αμαρουσίου-Ωρωπού και Μεσογαίας-Λαυρεωτικής, προκειμένου να τα προσφέρουν στους συνανθρώπους μας που είδαν μέσα σε λίγες ώρες τις περιουσίες τους να χάνονται ή να υφίστανται σοβαρές ζημιές, πέραν της τραγωδίας που βίωσαν να χάσουν δικούς τους ανθρώπους.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν το τουρνουά, μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (λάδι, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη κ.ά.), αλλά και εταιρείες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συνδιοργανωτές του τουρνούα, προκειμένου να συμβάλουν στην εν λόγω πρωτοβουλία.

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.iekalfa.gr/
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406