ΕΛΛΑΔΑ

«Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων», λέει ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό του ταξιτζή

«Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων», λέει ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό του ταξιτζή

«Έχω υποψίες, αλλά ακόμη δεν θέλω να μιλήσω», λέει ο 29χρονος ηθοποιός

«Έχω υποψίες, αλλά ακόμη δεν θέλω να μιλήσω», λέει ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή υποστηρίζοντας ακόμη ότι είναι «θύμα παραποιημένων γεγονότων».

Ο 29χρονος Γιώργος Καρκάς μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» στο ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν μπορεί να διακρίνει το σκοπό όλου αυτού το πράγματος που γίνεται: «Δεν έχω κάνει τίποτα. Είναι όλα ψευδή. Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων. Πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένος», είπε χαρακτηριστικά ο 29χρονος.

«Εγώ είχα το ραντεβού μου μετά. Γι’ αυτό βρεθήκανε και αυτά που βρέθηκαν μέσα στην τσάντα μου. Είχα ραντεβού να πάω να συνευρεθώ. Δεν είχα την ανάγκη κανενός. Φαίνεται από το κινητό μου τηλέφωνο ότι είχα ραντεβού μετά», υποστήριξε ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή μέσα από τη φυλακή.

«Πριν το ραντεβού είχα να κάνω κάποια ψώνια από ένα sex shop. Αυτό ήταν και η αφορμή να μιλήσουμε πιο ανοιχτά για την δική του ζωή. Δεν γνωριζόμασταν από πριν… Δεν προσφέρθηκα να τον κεράσω κάτι, όπως λέει... Εγώ πήρα να φάω ένα σάντουιτς, μετά παρήγγειλε αυτός. Όταν ήταν η στιγμή να πληρώσουμε έδωσα εγώ την κάρτα μου και του είπα ότι θα τα βρούμε από τη διαδρομή… Δεν είχα σπρέι πάνω μου για να του ρίξω στον καφέ, δεν ξέρω γιατί τα λέει όλα αυτά, αν και έχω κάποιες υποψίες..», είπε μεταξύ άλλων ο 29χρονος.

Διαβάστε σχετικά:

Τι συνέβη τελικά με τον ηθοποιό και τον οδηγό ταξί: Τι περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας (vid)

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Μαζί σου»:

Διαβάστε επίσης:

Αρνιακός: Έρχεται ισχυρή κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες, κρύο και χιόνια! (vid)