ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Αποφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος της Κρήτης που είχε πνίξει τα τρία του παιδιά! (vid)

Σοκ: Αποφυλακίστηκε ο παιδοκτόνος της Κρήτης που είχε πνίξει τα τρία του παιδιά! (vid)

Αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Δομοκού, ο πατέρας-τέρας πουτο 1999 έπνιξε τα τρία του παιδιά στον Αλμυρό ποταμό στο Ηράκλειο Κρήτης

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους... Ο 60χρονος παιδοκτόνος, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε τρεις ισόβια για την άγρια δολοφονία των τριών γιων του. Η οικογένειά του έχει ενημερωθεί για την αποφυλάκισή του, ενώ σύμφωνα με το cretapost του έχει απαγορευτεί να πάει στην Κρήτη.

Τον Σεπτέμβριο του 1999, ο δολοφόνος των τριών παιδιών του τυφλωμένος από τον πόθο για εκδίκηση και υπό την επήρεια αλκοόλ άρπαξε τα τέσσερα παιδιά του από την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία τον είχε εγκαταλείψει και είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου.

Με το αυτοκίνητο του οδήγησε τη 12χρονη κόρη του, τον Γιάννη 10 ετών, τον Νίκο 4 ετών και το δίχρονο αβάπτιστο αδελφάκι τους για να πάνε βόλτα και κατέληξαν στον Aλμυρό ποταμό. Ξαφνικά έδεσε τα χέρια της κόρης του, στο λεβιέ για να μην μπορεί να κινηθεί, πήρε τα αγόρια στην όχθη του ποταμού και τα πέταξε στα κρύα και ορμητικά νερά του ποταμού.

Στη συνέχεια, μπήκε στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε με την κόρη του στην περιοχή του Mοχού, όπου και την εγκατέλειψε. Ο παιδοκτόνος συνελήφθη την επόμενη ημέρα, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στα βουνά του Λασιθίου. Είχε κόψει τα γένια του προκειμένου να αλλάξει παρουσιαστικό και να παραπλανήσει την αστυνομία.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Στους αστυνομικούς είπε ότι τα παιδιά πνίγηκαν από ατύχημα, αργότερα όμως υπέκυψε στις πιέσεις των αστυνομικών και ομολόγησε το φρικτό του έγκλημα. Τραγικές φιγούρες σε όλη αυτήν την ιστορία ήταν τόσο η – εν διαστάσει – σύζυγός του και μητέρα των παιδιών όσο και η 32χρονη, σήμερα κόρη τους.

Στην δίκη ο παιδοκτόνος αρνήθηκε να απολογηθεί και δεν είπε ούτε μία λέξη. Το δικαστήριο τον καταδίκασε τρεις φορές ισόβια, μία για κάθε παιδί. Ο ίδιος κατέθεσε έφεση προκειμένου να δικαστεί σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο, ωστόσο όταν ήρθε η ώρα της δίκης δεν εμφανίστηκε.