Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις από τον ηθοποιό που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή (vid)

Newsbomb

Μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται, μίλησε ο 29χρονος ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε ταξιτζή.

«Πάντα γνώμονα έχω να κάνω ό,τι θέλω χωρίς να ενοχλώ κανέναν. Το αν είμαι αυτοκαταστροφικός, είναι δικό μου πρόβλημα – εννοώ περί ουσιών-. Από κει και πέρα δεν υπήρχε καμία περίπτωση να έδινα σε κανέναν άνθρωπο ύπουλα ουσίες για να του κάνω κάτι τέτοιο, ενώ δουλεύει, ενώ οδηγεί. Δεν είναι στα σεξουαλικά μου γούστα αυτός ο τρόπος», τονίζει ο ίδιος.

«Έχει καταλάβει για ποιο πράγμα με κατηγόρησε; Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει στη ζωή μου μέσα σε μια βδομάδα; Χωρίς δίκη, βγαίνει μια φάτσα στην τηλεόραση. Και υπάρχει ένα ανθρωποφαγικό πράγμα που αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το μαζέψω. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Έχει καταλάβει για τι πράγμα με κατηγορεί κι έχει καταλάβει τι προεκτάσεις έχει στη δική μου ζωή; Είπε κάτι που δεν έχει γίνει κιόλας. Ακόμα και από τη φυλακή να βγω, δεν έχω μούτρα να πάω ούτε μέχρι το περίπτερο», επισημαίνει ο 29χρονος ηθοποιός.

Τι έγινε εκείνο το βράδυ;

«Εγώ δε λέω κάτι διαφορετικό από αυτό που έγινε. Εμένα το κενό μνήμης είναι ένα, εκεί που με πήρε ο ύπνος, δεν εμφανίζω κάθε μέρα κι ένα διαφορετικό κενό μνήμης, όπως ο ταξιτζής. Εγώ ξέρω που κοιμήθηκα, πού ξύπνησα, ξέρω τι είχα κάνει. Έχω πλήρη ροή στο κεφάλι μου της βραδιάς εκείνης» καταλήγει ο κατηγορούμενος.

Παράλληλα, ο κατηγορούμενος εξήγησε το περιστατικό που ήθελε και δεύτερο ταξιτζή να τον κατηγορεί. Όπως είπε ο ηθοποιός, η εταιρία τον έβγαλε από τα μητρώα της γιατί κάποια στιγμή του χρέωσαν την κάρτα χωρίς να έχει χρησιμοποιήσει το ταξί. Στη συνέχεια τσακώθηκε με την εξυπηρέτηση πελατών και γι’ αυτό τον μπλόκαραν από τα μητρώα.

Σήμερα, ο πατέρας του ηθοποιού επισκέφθηκε μαζί με τον δικηγόρο τον κατηγορούμενο στις φυλακές Τρίπολης και αμέσως μετά τη συνάντηση μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» υπογραμμίζοντας ότι πιστεύει στην αθωότητα του γιου του και στην ελληνική δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός: Εξαφανίστηκε η 17χρονη Δέσποινα από τα Μέγαρα

Δείτε το σχετικό βίντεο πιο κάτω στη video gallery του Newsbomb.gr