ΕΛΛΑΔΑ

Κορυφαίοι Έλληνες αθλητές στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ (pics)

Κορυφαίοι Έλληνες αθλητές στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ (pics)

Μια μεγάλη καμπάνια ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας για τον παιδικό καρκίνο ξεκίνα το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Σύμμαχοι της ΕΛΠΙΔΑΣ είναι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και Ολυμπιονίκες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Προέδρου του Συλλόγου κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και «αγκάλιασαν» την προσπάθεια.

Ο κορυφαίος καλαθοσφαιριστής του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο, χωρίς δεύτερη σκέψη, συμμετείχε από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται. Φόρεσε το μπλουζάκι της ΕΛΠΙΔΑΣ και έστειλε το δικό του μήνυμα για τη δημιουργία μιας μεγάλης αλυσίδας αγάπης για τα παιδιά με καρκίνο, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την ξεχωριστή του ευαισθησία.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, ο Χρυσός και Ασημένιος Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, η Χρυσή και Χάλκινη Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, η Χρυσή και Χάλκινη Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη ένωσαν επίσης τις δυνάμεις τους με την ΕΛΠΙΔΑ. Οι σπουδαίοι Έλληνες αθλητές βρέθηκαν στο πλευρό του συλλόγου στηρίζοντας τα παιδιά και την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ» με ειλικρινή αγάπη και μοναδική ευαισθησία.

Η ΕΛΠΙΔΑ τους καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένειά της και τους ευχαριστεί θερμά.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery του Newsbomb.gr