ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Κατολίσθηση στα Λουτρά του Καϊάφα – Ογκόλιθοι απέκλεισαν τον δρόμο (pics)

Καιρός: Κατολίσθηση στα Λουτρά του Καϊάφα – Ογκόλιθοι απέκλεισαν τον δρόμο (pics)

Παρ’ ολίγον να σημειωθεί τραγωδία χθες (18/12/2018) τα ξημερώματα στην περιοχή των Ιαματικών Λουτρών του Καϊάφα, καθώς κατέρρευσαν μεγάλοι ογκόλιθοι κοντά στην πηγή και έκλεισαν τον επαρχιακό δρόμο που ενώνει τον Καϊάφα με την πόλη της Ζαχάρως.

Όπως τόνισε στην εφ. «Πατρίς» ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρης Κόσσυφας, αν εκείνη την ώρα περνούσε πεζός ή αυτοκίνητο στον δρόμο, σήμερα η Ζαχάρω θα θρηνούσε θύματα.

«Ο δρόμος που ενώνει τα Ιαματικά Λουτρά με τη Ζαχάρω είναι πολυσύχναστος και ειδικά τις πρωινές ώρες περνούν αρκετά αυτοκίνητα συμπολιτών μας που πάνε είτε στις καλλιέργειές τους είτε στις δουλειές τους. Υπό αυτήν την έννοια, είμαστε τυχεροί που η κατολίσθηση δεν κόστισε ανθρώπινες ζωές. Μόλις ενημερωθήκαμε ότι ο δρόμος είχε κλείσει από τους βράχους, συνεργείο του δήμου έσπευσε στο σημείο για να τους απομακρύνει και να αποκαταστήσει την κυκλοφορία. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξανασυμβεί, διότι όπως ξέρετε, ο Καϊάφας δεν ανήκει στον δήμο, αλλά όταν παρουσιαστεί πρόβλημα, εμείς καλούμαστε κάθε φορά να επέμβουμε», δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Κόσσυφας.