ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή Πειραιάς: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που απήχθη έξω από το σπίτι του

Απαγωγή Πειραιάς: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που απήχθη έξω από το σπίτι του

Συναγερμός στον Πειραιά με την Αστυνομία να ερευνά μια πολύ σκοτεινή υπόθεση -Θύμα «περίεργης» απαγωγής έπεσε σήμερα το πρωί στον Πειραιά ο επιχειρηματίας Ν. Μ., ο οποίος δραστηριοποιείται στην εισαγωγή προϊόντων (ποτά, αναψυκτικά, μπίρες, καπνικά και τυποποιημένα είδη διατροφής), αλλά και με τον εφοδιασμό πλοίων.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι πολύ γνωστός στον Πειραιά αφού η οικογένειά του δραστηριοποιείται στον εφοδιασμό πλοίων από το 1975.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο της απαγωγής, έξω ακριβώς από το σπίτι του.

πειραιασ

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και ιδιαίτερα ότι έχει να κάνει με τις επαγγελματικές δραστηριότητες του επιχειρηματία. Εισάγει τουλάχιστον 3.000 είδη (ποτά, αναψυκτικά, μπύρες, καπνικά και τυποποιημένα είδη διατροφής) από τρίτες χώρες και άλλα κράτη μέλη με σκοπό την εξαγωγή τους ή τον εφοδιασμό πλοίων ή τη διάθεσή τους σε χονδρέμπορους ποτών – πρατήρια κ.τ.λ. στο εσωτερικό της χώρας. Είναι επίσης αποκλειστικός διανομέας σε πολλά επώνυμα ποτά.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ GALLERY TOY NEWSBOMB.GR

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, νωρίς το πρωί της Πέμπτης (27/12) μάρτυρες ειδοποίησαν τις Αρχές υποστηρίζοντας πως είδαν να επιβιβάζουν με τη βία σε αυτοκίνητο έναν επιχειρηματία που έβγαινε από το σπίτι του.

Η μητέρα του επιχειρηματία προσπαθεί από το πρωί να επικοινωνήσει μαζί του, ωστόσο, το κινητό του είναι κλειστό.

Στο κατάστημά του δεν πήγε ποτέ και οι Αρχές εκτιμούν ότι ίσως να έχουν να κάνουν με αρπαγή του επιχειρηματία.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για ιδιοκτήτη μεγάλης κάβας ποτών στον Πειραιά, ο οποίος ζει στην περιοχή μαζί με τη μητέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό Μέρισμα: 80 εκατ. ευρώ έξτρα ποσό - Ποιοι και πότε θα το πάρουν

Τέλη κυκλοφορίας 2019 - gsis.gr: Λίγες μέρες προθεσμία για την πληρωμή - ΕΔΩ όλες οι πληροφορίες