Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό Λαχείο 2018: Αυτός είναι ο τυχερός αριθμός που κερδίζει τα 2 εκατ. ευρώ

Newsbomb

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 28 Δεκεμβρίου 2018 η κλήρωση τουΧριστουγεννιάτικου Λαϊκού λαχείου που μοιράζει 2.000.000 ευρώ στον μεγάλο τυχερό!

Επιπλέον του μεγάλου εγγυημένου επάθλου των 2.000.000 ευρώ, το νέο παιχνίδι θα προσφέρει πολλά μεσαία έπαθλα από 100 ευρώ έως 1000 ευρώ, 5 ευρώ στον 1ο νικηφόρο λήγοντα.

Ο τυχερός αριθμός είναι 62480 και η τυχερή σειρά είναι η 5η!

Δείτε στην gallery του άρθρου το βίντεο της κλήρωσης και ΕΔΩ αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.

Οι Λαχνοί και τα Τεμάχια πωλούνται στους Παίκτες μόνο μέσω των Πωλητών Λιανικής της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε. Απαγορεύεται η πώληση Λαχνών και Τεμαχίων προς Παίκτες σε τιμή μεγαλύτερη ή μικρότερη από την αναγραφόμενη στο Λαχνό και δεν μπορεί να διαφοροποιείται ανάμεσα σε Λαχνούς ή/και Τεμάχια της ίδιας Κλήρωσης. Απαγορεύεται η πώληση των Λαχνών ή Τεμαχίων στους παίκτες, με πίστωση. Η 1η Ειδική Έκδοση του Λαϊκού Λαχείου αποτελεί μια αυτοτελή έκδοση που κυκλοφορεί σε Σειρές των 80.000 αριθμών (1-80.000). Κάθε Γραμμάτιο αποτελείται από πέντε επί μέρους Τεμάχια με τα στοιχεία Α, Β, Γ, Δ και Ε. Η πεντάδα κοστίζει 10 ευρώ, ενώ μπορεί ο παίκτης να επιλέξει να συμμετέχει κατ’ ελάχιστο με ένα Τεμάχιο (1/5) το οποίο κοστίζει 2 ευρώ. Κάθε Τεμάχιο αναγράφει τον τίτλο του λαχείου, τον αριθμό, τη Σειρά, το στοιχείο και την κλήρωση στην οποία ανήκει, την αρίθμηση του, τις ημερομηνίες, κλήρωσης και παραγραφής του δικαιώματος είσπραξης.

Η τιμή του κάθε στοιχείου είναι 2 ευρώ και του λαχνού (πεντάδας) 10 ευρώ.

Θα υπάρξει ένας (1) τυχερός λαχνός των δύο εκατομμυρίων ευρώ (2.000.000) ευρώ.

Το κέρδος των τυχερών λαχνών που θα προκύψουν από τις κληρώσεις αναλύεται ως εξής :

– Το κάθε Στοιχείο του τυχερού λαχνού κερδίζει από τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ (400.000) ευρώ.

Επίσης:

– Οι λαχνοί με τον ίδιο αριθμό με τον τυχερό λαχνό, σε όλες τις άλλες σειρές, κερδίζουν από χίλια (1000) ευρώ.
– 119 λαχνοί σε κάθε σειρά που προκύπτουν αυτόματα με γνώμονα τον πρώτο λαχνό της κλήρωσης από το Ειδικό Βιβλίο Αριθμών Λαϊκού Λαχείου κερδίζουν ως ακολούθως:
– Οι πρώτοι 10 κερδίζουν από 200 ευρώ ο καθένας
– Οι υπόλοιποι 109 κερδίζουν από 100 ευρώ ο καθένας
– Όλοι οι αριθμοί που έχουν όμοιο το τελευταίο ψηφίο με το τελευταίο ψηφίο του μεγάλου λαχνού κερδίζουν από 5 ευρώ.

Ο τυχερός λαχνός θα προκύψει σύμφωνα με τη παρακάτω διαδικασία:

– Κληρώνονται κατά σειρά (1) Αριθμός και (2) Σειρά: σύμφωνα με το Βιβλίο Κληρώσεων Λαϊκού Λαχείου και με βάση τον πενταψήφιο αριθμό ο οποίος κληρώθηκε επιλέγονται οι επόμενοι εννέα (9) τυχεροί λαχνοί που έχουν ίδιο αριθμό σε όλες τις άλλες σειρές.
– Σε περίπτωση που ο πρώτος λαχνός είναι αδιάθετος (αριθμός και σειρά), τότε η κλήρωση επαναλαμβάνεται ως προς τον αριθμό και τη σειρά, μέχρι να κληρωθεί πουλημένος\ λαχνός.
– Ο σχηματισμός των υπολοίπων 119 λαχνών, γίνεται αυτόματα με γνώμονα τον πρώτο λαχνό της κλήρωσης από το Ειδικό Βιβλίο Αριθμών Λαϊκού Λαχείου.
– Οι επόμενοι 7.989 κερδίζοντες λαχνοί αποτελούνται από όλους τους αριθμούς που έχουν όμοιο το τελευταίο ψηφίο τους με το τελευταίο ψηφίο του μεγάλου λαχνού της κλήρωσης.