ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή στον Πειραιά: Η ΕΛ.ΑΣ. έχει βίντεο με τη στιγμή της αρπαγής

Απαγωγή στον Πειραιά: Η ΕΛ.ΑΣ. έχει βίντεο με τη στιγμή της αρπαγής

Άλυτος γρίφος παραμένει η κινηματογραφική απαγωγή του Νίκου Μαυρίκου,καθώς κανείς δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια για να ζητήσει λύτρα και να ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται τελικά για απαγωγή με αντίτιμο τα λύτρα ή ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών.

Η «σιωπή» των απαγωγέων, δύο ολόκληρα 24ωρα μετά την αρπαγή του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στην ακτή Θεμιστοκλέους προκαλεί ανησυχία στις Αρχές.

Ωστόσο, οι Αρχές θεωρούν ότι μπορεί να τους βοηθήσει να βρουν την άκρη του νήματος ένα βίντεο που δείχνει το όχημα των δραστών, σε απόσταση ικανή από εκεί που το «έπιασαν» οι κάμερες, να δουν κάποια σημαντικά πράγματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Όπως είπαν, οι αστυνομικοί δεν γνωρίζουν ποια στιγμή ακριβώς έκλεισε το κινητό του επιχειρηματία, ενώ κρίσιμο ρόλο αναμένεται να παίξει η οικιακή βοηθός, η οποία ήταν μπροστά στην αρπαγή.

Η αγωνία της οικογένειας του επιχειρηματία κορυφώνεται με τον πατέρα του να απευθύνει έκκληση για την απελευθέρωση του γιου του. «Έχω πολύ μεγάλη αγωνία για το παιδί μου», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Έχει οικογένεια, έχει τρία παιδιά, δυο αγόρια και ένα κορίτσι. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι με ενδιαφέρει το παιδί μου να ελευθερωθεί με το καλό και να δω τι είναι αυτό το πρόβλημα που οδήγησε εδώ», τόνισε και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν είναι απαγωγείς ή τίποτα. Το μόνο που με ενδιαφέρει εμένα είναι να είναι καλά το παιδί μου και να τελειώσει με το καλό αυτή η ιστορία».

Ο ίδιος δήλωσε πως έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία, προσθέτοντας: «όλες οι ελπίδες μου είναι στην Αστυνομία».

Διαβάστε επίσης: Απαγωγή στον Πειραιά: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος - Τι λέει ο πατέρας του