ΠΑΙΔΕΙΑ

Υποτροφία «Νίκος Αλέφαντος» για Σπουδές Προπονητικής στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ -4ος χρόνος

Υποτροφία «Νίκος Αλέφαντος» για Σπουδές Προπονητικής στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ -4ος χρόνος

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία του Τομέα Αθλητισμού & Προπονητικής, ανακοινώνει για 4η συνεχή χρονιά τη χορήγηση της Τιμητικής Υποτροφίας «Νίκος Αλέφαντος» για Σπουδές Προπονητικής!

Η εν λόγω υποτροφία –η οποία είναι αφιερωμένη στον εκλιπόντα, σπουδαίο Έλληνα προπονητή- εντάσσεται στον διαχρονικό «ΘΕΣΜΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ» του Ομίλου ΞΥΝΗ και στον ειδικότερο «Θεσμό Υποτροφιών Προσωπικοτήτων Πολιτισμού & Αθλητισμού» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ CLICK: https://t.ly/PNXP

Αποτίοντας φόρο τιμής στην «ιστορική» μορφή του Αθλητισμού -που έγραψε το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως παίκτης και προπονητής- το ΙΕΚ ΑΛΦΑ με πρωτοβουλία του Προέδρου του Ομίλου ΞΥΝΗ, Σοφοκλή Ξυνή, θέσπισε το 2020 για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Υποτροφία «Νίκος Αλέφαντος»!

Η πρόταση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ για παροχή -κάθε χρόνο- της πλήρους/διετούς υποτροφίας για σπουδές στην ειδικότητα «Προπονητής Αθλημάτων» βρήκε πρόσφορο έδαφος στην οικογένεια του Ν. Αλέφαντου, με αποτέλεσμα να υπογραφεί η σχετική συμφωνία από τον γιο του, κ. Αναστάστιο Αλέφαντο.

Στόχος της Τιμητικής Υποτροφίας «Νίκος Αλέφαντος» είναι να διατηρείται ζωντανή η μνήμη του θρυλικού παίκτη και προπονητή στον αθλητικό κόσμο, τη νεολαία και τους νέους προπονητές!

*Τελευταία ημέρα για την υποβολή συμμετοχών ορίζεται η 31η Ιουλίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στη Νο1 Σχολή Προπονητικής:

  • http://www.iekalfa.gr/
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας:Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά:Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας:Λ. Βουλιαγμένης 57 (κτίριο 1) & Αχιλλέως 31-33 (κτίριο 2), 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:Βαλαωρίτου 9, 2310 552406