ΠΑΙΔΕΙΑ

Κλειστά σχολεία την Τετάρτη: Πού δεν θα χτυπήσει το κουδούνι - Ποια θα ανοίξουν αργότερα

Κλειστά σχολεία την Τετάρτη: Πού δεν θα χτυπήσει το κουδούνι - Ποια θα ανοίξουν αργότερα

Δείτε αναλυτικά, τη λίστα με τα κλειστά σχολεία σε όλη την Ελλάδα, καθώς και τα σχολεία που θα πραγματοποιηθούν αλλαγές στις ώρες έναρξης και λήξης των μαθημάτων.

Ορισμένα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τετάρτη, ενώ σε άλλα το κουδούνι θα χτυπήσει με μια ώρα καθυστέρηση εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών.

Φλώρινα

Με αποφάσεις των δημάρχων Φλώρινας και Πρεσπών, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά.

Στον δήμο Αμυνταίου θα λειτουργήσουν μετά τις 09:15.

Κανονικά θα λειτουργήσουν όλοι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην ΠΕ Φλώρινας.

Κοζάνη

Στην ΠΕ Κοζάνης και πιο συγκεκριμένα στους δήμους, Εορδαίας, Κοζάνης, Σερβίων και Βελβεντού τα σχολεία θα ξεκινήσουν στις 09:15.

Οι παιδικοί σταθμοί σε όλους τους δήμους θα λειτουργήσουν κανονικά.

Γρεβενά

Στην ΠΕ Γρεβενών και στους Δήμους Γρεβενών και Δεσκάτης οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 09:00, ενώ τα εσπερινά σχολικά λύκεια θα ολοκληρώσουν το ωράριό τους στις 20:00.

Όλοι οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Καστορία

Στην ΠΕ Καστοριάς και πιο συγκεκριμένα στους δήμους Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου οι σχολικές μονάδες θα ξεκινήσουν στις 09:00, ενώ τα εσπερινά σχολεία στην Καστοριά θα ολοκληρώσουν τα μαθήματα στις 21:00.

Όλοι οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.