ΠΑΙΔΕΙΑ

Mediterranean Professional Studies - Oλοκληρωμένη εκπαίδευση για την ανάπτυξη Εξαγωγών

Mediterranean Professional Studies - Oλοκληρωμένη εκπαίδευση για την ανάπτυξη Εξαγωγών

Η δημιουργία ικανών στελεχών που μπορούν να σταδιοδρομήσουν σε εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και στόχο έχουν την συνεχή και κερδοφόρο ανάπτυξη των πελατών τους. Αυτή είναι –σχεδόν επιγραμματικά – η αποστολή του Τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean Professional Studies (MPS).

Ενός Τομέα που προσφέρει σύγχρονα πιστοποιημένα επαγγελματικά προγράμματα σπουδών, στο Μάνατζμεντ, το Μάρκετινγκ, τη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων και τη Χρηματοοικονομική Διοίκηση. Με εξειδικεύσεις σε καινοτόμες ειδικότητες όπως τα Digital & Social Media , η Ανάπτυξη Εξαγωγών, το Αθλητικό Μάνατζμεντ , η Διοίκηση Μονάδων Υγείας κ.α.

Η ανάπτυξη εξαγωγικής δραστηριότητας αποτελεί μονόδρομο για την ανάπτυξη των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων εν καιρώ κρίσης.
Παρέχοντας ολοκληρωμένη εκπαίδευση στον τομέα των Εξαγωγών, το Mediterranean Professional Studies προσφέρει δύο καινοτόμα προγράμματα:

Το Executive Diploma in Small-Medium Enterprises and Exports Management έχει σαν στόχο να συνδέσει τη θεωρία με την πράξη και να αναπτύξει τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών. Η ύλη είναι πρόσφατα ανανεωμένη με σύγχρονα μαθήματα (όπως το Εξαγωγικό μάρκετινγκ, η Ανάπτυξη και διαχείριση πελατολογίου, η Χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων κ.α.) και διδάσκεται από καταξιωμένα στελέχη με πολυετή ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία στη Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Το εν λόγω πρόγραμμα παρέχει αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση μεταπτυχιακού επιπέδου, από το μεγαλύτερο φορέα στην Ευρώπη (Pearson).

Το πρόγραμμα Professional Certificate in Exports Management του MPS, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εξοικειώσει τους σπουδαστές με τις διαδικασίες και τη στρατηγική που απαιτείται με στόχο την ανάπτυξη εξαγωγικής δραστηριότητας. Έχοντας στο δυναμικό του επαγγελματίες συμβούλους εξαγωγών να διδάσκουν την ανανεωμένη ύλη του, το Επαγγελματικό Σεμινάριο στην Ανάπτυξη Εξαγωγών – Χρηματοδότηση παρέχει εξοικείωση με τα προγράμματα χρηματοδότησης ΕΣΠΑ ενώ αποτελεί το απαραίτητο «εργαλείο» για επαγγελματίες που στοχεύουν στην διεθνοποίηση της επιχείρησής τους και την αύξηση των πωλήσεών τους. Σκοπός του είναι να τους μυήσει στα μυστικά του διεθνούς εμπορίου και τους εισάγει στις μεθόδους προώθησης, χρηματοδότησης και διακίνησης εμπορευμάτων και υπηρεσιών σε χώρες του εξωτερικού.

Το Mediterranean Professional Studies (MPS) αποτελεί φυσική συνέχεια του Mediterranean College. Λειτουργεί με βάση την ελληνική νομοθεσία (Ν 4093/2012) ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 και προσφέρει σύγχρονα και πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών στους κλάδους της Συμβουλευτικής, Ψυχολογίας, Ειδικής Αγωγής, Λογοθεραπείας, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού – Ναυτιλίας, Πληροφορικής και Μηχανικής. Σε συνεργασία με φορείς πιστοποίησης, όπως το Pearson-Edexcel, το NCFE, η CISCO, η Microsoft και η ISON Psychometrica, το Mediterranean Professional Studies (MPS) προσφέρει Advanced Professional Diplomas (μεταπτυχιακές πιστοποιήσεις), Professional Diplomas (επαγγελματικές εξειδικεύσεις), Higher National Diplomas (HNDs), Executive Diplomas και Professional Certificates (επαγγελματικά σεμινάρια), διάρκειας από λίγες ώρες έως δύο έτη. Οι προαναφερθείσες συνεργασίες προσδίδουν αξιοπιστία και κύρος στα προγράμματα του MPS, αλλά και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και έρευνας στους σπουδαστές του.

Στοιχεία επικοινωνίας Mediterranean Professional Studies

Αθήνα:
Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, www.medcollege.edu.gr/mps, info@medcollege.edu.gr

Θεσσαλονίκη:
Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779 / 2310 547708-808, www.medcollege.edu.gr/mps, info@medcollege.edu.gr

Πανελλαδικό τηλεφωνικό κέντρο, χωρίς χρέωση, μόνο από σταθερό: 800 11 939393