ΠΑΙΔΕΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία των διοικητικών υπαλλήλων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία των διοικητικών υπαλλήλων

Στους δρόμους βγήκαν (ξανά) οι διοικητικοί υπάλληλοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πραγματοποίησαν οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ, εν όψει της λήξης της περιόδου διαθεσιμότητας συναδέλφων τους.

Σημείο συνάντησης του συλλαλητηρίου, τα Προπύλαια, όπου συγκεντρώθηκαν αρχικά, στο πλαίσιο της κινητοποίησής τους.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι κάνουν λόγο για υποσχέσεις του υπουργού Παιδείας, που έμειναν στον «αέρα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ, ενώ συμπληρώνουν: «Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας μέχρι που και ο τελευταίος συνάδελφος διαθέσιμος να επανέλθει στην υπηρεσία».

Για την πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης είχε κηρύξει στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00.

Αμέσως μετά την κινητοποίηση ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του ΕΚΠΑ καλεί τους εργαζομένους των ΑΕΙ – ΤΕΙ σε σύσκεψη στο κεντρικό κτήριο του ΕΚΠΑ, στην παλιά αίθουσα Συγκλήτου.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τρίτη, (04/11/2014) στις 10:30 το πρωί γενική συνέλευση στο ίδιο κτήριο, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους αναφορά με τη διαθεσιμότητα και την «επιδείνωση των συνθηκών εργασίας των εναπομεινάντων εργαζομένων».

Σχετικές ειδήσεις