ΠΑΙΔΕΙΑ

Δείτε ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας σήμερα (19/1)

Δείτε ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας σήμερα (19/1)

Κλειστά θα παραμείνουν αρκετά σχολεία της χώρας λόγω της κακοκαιρίας και σήμερα Τρίτη (19/1).Επίσης αρκετά θα είναι τα σχολεία που θα ξεκινήσουν από τις 09:30 τα μαθήματα λόγω του ψύχους που θα επικρατεί τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες:

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα παραμείνουν κλειστά, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα λειτουργήσουν στις 9:30 π.μ. λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, ανακοινώνεται ότι οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09.15, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων των Δ.Ε. Πολυγύρου, Ανθεμούντα και Ζερβοχωρίων θα παραμείνουν κλειστά λόγω του παγετού. Τα σχολεία της Δ.Ε. Ορμύλιας καθώς επίσης και αυτά της παραλιακής ζώνης (Γερακινή-Καλύβες, Όλυνθος) θα λειτουργήσουν μετά τις 9.00 π.μ.

Βάσει του συνηθισμένου ωραρίου θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί και στον δήμο Αμυνταίου. Ωστόσο, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν περίπου μια ώρα αργότερα από το κανονικό τους πρόγραμμα τόσο στον δήμο Αμυνταίου, όσο και σε εκείνον των Πρεσπών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του ισχυρού ψύχους.

Στις 9.30 το πρωί θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, λόγω πρόβλεψης πολύ χαμηλών θερμοκρασιών. Οι αίθουσες των σχολείων θα είναι πάντως ανοιχτές από τις 8.15 το πρωί, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) στον δήμο Εορδαίας, καθώς και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, κατόπιν απόφασης του δημάρχου, Σάββα Ζαμανίδη.

Λόγω της πρόβλεψης για ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, αποφάσισε ότι τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου (και τους παιδικούς σταθμούς) θα ξεκινήσουν στις 9.30 το πρωί.

Τη συνηθισμένη ώρα θα καθίσουν σήμερα στα θρανία τους οι μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον δήμο Λαγκαδά, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, μετά τη χθεσινή ανάπαυλα (τη Δευτέρα τα σχολεία έμειναν κλειστά).

Σχετικές ειδήσεις