ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2016: Η «παγίδα» που έκρυβε η Ιστορία προβλημάτισε τους υποψηφίους

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2016: Η «παγίδα» που έκρυβε η Ιστορία προβλημάτισε τους υποψηφίους

Στη δεύτερη εβδομάδα των εξετάσεων μπήκαν οι Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2016 και οι υποψήφιοι εξετάστηκαν σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου, στα μαθήματα: Ιστορία Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών, Φυσική Ο.Π. Θετικών Σπουδών, Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης (παλαιό σύστημα) και Φυσική Θετικής/Τεχνολογικής Ι & ΙΙ Κατεύθυνσης (παλαιό σύστημα).

Όχι ιδιαίτερης δυσκολίας κρίνονται τα θέματα της Ιστορίας (ανθρωπιστικών σπουδών), στα οποία κλήθηκαν να διαγωνιστούν σήμερα οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων. Η παγίδα του διαγωνίσματος θεωρείται το θέμα Δ1 (Με βάση τις ιστορικές σας γνώσεις και αντλώντας στοιχεία από τα παρακάτω κείμενα που σας δίνονται, να αναφερθείτε στις νομοθετικές ρυθμίσεις του 1870-1871 και του 1917 για την επίλυση του αγροτικού ζητήματος στην Ελλάδα, και ειδικότερα: α. στους στόχους και το περιεχόμενο των ρυθμίσεων β. στην υλοποίησή τους), καθώς το ερώτημα είναι συνδυαστικό.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στις Πανελλήνιες 2016

Στη Φυσική (θετικών σπουδών) τα θέματα θεωρούνται απολύτως βατά και χωρίς καμία έκπληξη, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους καλά προετοιμασμένους μαθητές να αριστεύσουν.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται αύριο, Τρίτη, για τους υποψήφιους των ημερήσιων ΕΠΑΛ με το νέο σύστημα, που θα εξεταστούν στα μαθήματα: Κινητήρες Αεροσκαφών ΙΙ, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Βιοτροφία-Αιγοπροβατοτροφία. Οι μαθητές των Γενικών Λυκείων επιστρέφουν στα θρανία την Τετάρτη.

Όπως και τις προηγούμενες μέρες, έτσι και σήμερα Δευτέρα (23/5), το Newsbomb.gr θα σας παρουσιάσει πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις σε όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα.

Το Newsbomb.gr, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των μαθητών και μεταδίδει πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις.

Με συνεχή ροή σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2016..

Συνεχής ροή για τα θέματα των Πανελληνίων - Πανελλαδικών 2016

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016

Σχετικές ειδήσεις