ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2016 - ΕΠΑΛ: Δείτε τα θέματα που έπεσαν στα εξεταζόμενα μαθήματα της Πέμπτης

Πανελλήνιες 2016 - ΕΠΑΛ: Δείτε τα θέματα που έπεσαν στα εξεταζόμενα μαθήματα της Πέμπτης

Στα μαθήματα της Τεχνολογίας Δικτύων και Επικοινωνιών, των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας, των Στοιχείων Ψύξης και Κλιματισμού και της Δενδροκομίας, διαγωνίστηκαν την Πέμπτη (26/5) οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που εξετάστηκαν με το νέο σύστημα, για τις Πανελλήνιες - Πανελλαδικές εξετάσεις 2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ

Σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που δίνουν με το νέο σύστημα (ομάδες προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β') που δίνουν με το παλιό σύστημα (θετικής κατεύθυνσης και τεχνολογικής κατεύθυνσης - κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών), θα εξεταστούν στο μάθημα της Βιολογίας και το μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Επιπλέον, σήμερα, οι υποψήφιοι τεχνολογικής κατεύθυνσης, του κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής (των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-ομάδα Β', που δίνουν με το παλιό σύστημα), θα εξεταστούν στο μάθημα της Ηλεκτρολογίας.

Το Newsbomb.gr, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των μαθητών και μεταδίδει πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις.

Με συνεχή ροή σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2016.

Συνεχής ροή για τα θέματα των Πανελληνίων - Πανελλαδικών 2016

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016

Σχετικές ειδήσεις