ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2016: Δείτε τις απαντήσεις σε Βιολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών

Πανελλήνιες 2016: Δείτε τις απαντήσεις σε Βιολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών

Για άριστα προετοιμασμένους μαθητές κρίνονται τα θέματα της Βιολογίας (θετικών σπουδών) που κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων.

Ήταν μεγάλα σε έκταση και αρκετά δύσκολα, ενώ κάλυπταν επίσης μεγάλο μέρος της ύλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Όχι ιδιαίτερης αλλά κλιμακούμενης δυσκολίας κρίνονται τα θέματα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής). Οι υποψήφιοι έπρεπε να προσέξουν ιδιαίτερα στο Θέμα Γ, το θέμα Γ5, ενώ για καλά προετοιμασμένους ήταν το Θέμα Δ.

Η δεύτερη εβδομάδα των Πανελλαδικών θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο, με την εξέταση στα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, στον Προγραμματισμό Υπολογιστών και στην Οικοδομική, για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα. Στα ίδια μαθήματα θα εξεταστούν και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α’ του παλιού συστήματος, με επιπλέον μαθήματα εξέτασης τα Βοηθητικά Μηχανήματα ΙΙ και τα Στοιχεία Παθολογίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στη Βιολογία

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον

Το Newsbomb.gr, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των μαθητών και μεταδίδει πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις.

Με συνεχή ροή σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2016.

Σχετικές ειδήσεις