ΠΑΙΔΕΙΑ

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου

Με 22 μεταπτυχιακά, 3 προπτυχιακάπρογράμματα σπουδώνκαι δυνατότητες γιαδιδακτορικές σπουδές σε 13 επιστημονικά πεδία, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) ανακοινώνει τηνπερίοδο υποβολής αιτήσεωνγια το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018με καταληκτική ημερομηνία την 29η Μαρτίου 2017.

Το ΑΠΚΥ είναι κρατικό ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα και το μοναδικό αποκλειστικά εξ αποστάσεως πανεπιστήμιο στην Κύπρο, το οποίο προσφέρει στον καθένα την πολύτιμη δυνατότητα να παρακάμψει περιορισμούς της συμβατικής διδασκαλίας και να αποκτήσει έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη. Αξιοποιώντας τη δεκαετή εμπειρία και τεχνογνωσία του στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, το εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό και την τεχνολογική υπεροχή με την υπερσύγχρονη και εύχρηστη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης eClass, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα ποιοτικά και αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων.

Η φοίτηση διακρίνεται από ευελιξία και είναι ευπροσάρμοστη στις υποχρεώσεις και τις ανάγκες των φοιτητών, ενώ η φυσική παρουσία των σπουδαστών είναι υποχρεωτική μόνο στις τελικές εξετάσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται σε εξεταστικά κέντρα στην Κύπρο και την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη). Όλα τα προγράμματα σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 προσφέρονται με υποτροφίες και 10% μειωμένα δίδακτρα που επιπρόσθετα καταβάλλονται σε δόσεις.

Πέρα από τα προγράμματα που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου σπουδών, το ΑΠΚΥ προσφέρει στο ευρύ κοινό προγράμματα κατάρτισης σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, αλλά και ευκαιρίες παρακολούθησης προγραμμάτων δια βίου μάθησης (αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες) που καλύπτουν σύγχρονα γνωστικά πεδία.

Αιτήσεις εισδοχής μέχρι τις 29 Μαρτίου

Οι σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου χαρακτηρίζονται από την ευέλικτη εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία και πλαισιώνονται από τις πλέον σύγχρονες υποδομές τηλεκπαίδευσης. Τα στοιχεία αυτά καθιστούν το ΑΠΚΥ από τα μοναδικά στο είδος του και διαγράφουν ένα υποσχόμενο μέλλον για όσους αναζητούν ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους και αποφασίζουν να επενδύσουν σε μια αξιόπιστη ακαδημαϊκή επιλογή.

Οι αιτήσεις εισδοχής για όλα τα προσφερόμενα προγράμματα για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέχρι και τις 29 Μαρτίου 2017, μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ouc.ac.cy. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 και στο admissions@ouc.ac.cy.

Σχετικές ειδήσεις