ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2017: Η προκήρυξη για τις στρατιωτικές σχολές

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2017: Η προκήρυξη για τις στρατιωτικές σχολές

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ (www.geetha.mil.gr/) η προκήρυξη του διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών-τριών στα ανώτατα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα (ΑΣΕΙ-Ευελπίδων, Ναυτικών ∆οκίμων, Ικάρων, Αξιωματικών Σωμάτων και Αξιωματικών Νοσηλευτικής), καθώς και στις ανώτερες στρατιωτικές σχολές υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ- Στρατού Ξηράς ΣΜΥ, Πολεμικού Ναυτικού ΣΜΥΝ και Πολεμικής Αεροπορίας ΣΜΥΑ) για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18.

Σημειώνεται ότι η σχολή μονίμων υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ) θα δεχθεί τους πρώτους σπουδαστές της, καθώς από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 παύει η εισαγωγή σπουδαστών στη σχολή τεχνικών υπαξιωματικών Αεροπορίας , τη σχολή υπαξιωματικών διοικητικών και τη σχολή ιπταμένων ραδιοναυτίλων, σύμφωνα με το ν.4407/2016.

Όσοι κατά τον χρόνο εισαγωγής των πρώτων σπουδαστών της ΣΜΥΑ είναι σπουδαστές των ΣΤΥΑ-ΣΥΔ και ΣΙΡ ολοκληρώνουν τις σπουδές τους σε αυτές.

Η αίτηση και τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Παρασκευή, 19 Μαίου , ενώ οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό έχουν προθεσμία μέχρι την Τρίτη, 25 Ιουλίου (Ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας).

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις