ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες Πανελλαδικές 2017 ΓΕΛ: Οι απαντήσεις στη Φυσική και την Ιστορία

Πανελλήνιες Πανελλαδικές 2017 ΓΕΛ: Οι απαντήσεις στη Φυσική και την Ιστορία

Πανελλήνιες 2017: Με Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών συνεχίστηκαν τη Δευτέρα (13/06/2017) οι Πανελλαδικές για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων- Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα από τα φροντιστήρια «ΝΕΟ»

Οι υποψήφιοι που έχουν επιλέξει την ομάδα προσανατολισμού Θετικών Σπουδών εξετάστηκαν στη Φυσική, οι υποψήφιοι των Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στην Ανάπτυξη Εφαρμογών και οι υποψήφιοι που έχουν επιλέξει την ομάδα προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάστηκαν στο μάθημα της Ιστορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ

Κατεβάστε ΕΔΩ τις απαντήσεις για την Φυσική από τα φροντιστήρια «ΝΕΟ»

Κατεβάστε ΕΔΩ τις απαντήσεις για την Ιστορία από τα φροντιστήρια «ΝΕΟ»

Το Newsbomb.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σάς μεταφέρει τον παλμό των εξετάσεων και σας ενημερώσει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2017 και τις απαντήσεις τους, καθώς και όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2017, έως ότου ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

Για τα ΓΕΛ, οι Πανελλαδικές 2017 θα διαρκέσουν έως τις 19 Ιουνίου, ενώ για τα ΕΠΑΛ έως τις 21 Ιουνίου. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου, ενώ οι πρακτικές δοκιμασίες, μεταξύ 20 και 30 Ιουνίου.

Σχετικές ειδήσεις