ΠΑΙΔΕΙΑ

Brainy, η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για την καθημερινή μελέτη του μαθητή

Brainy, η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για την καθημερινή μελέτη του μαθητή

Μια νέα εποχή ανατέλλει στον χώρο της online εκπαίδευσης χάρις στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα μάθησης, με την ονομασία Brainy.

Η νέα αυτή σύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα βασίζεται απολύτως στη σύγχρονη τεχνολογία, έχει σχεδιαστεί από έμπειρους εκπαιδευτικούς, ενώ το συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι ότι έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε μαθητή ξεχωριστά.


Η νέα αυτή σύγχρονη προσέγγιση στο χώρο της εκπαίδευσης και της μάθησης εγγυάται την ψηφιακή εξέλιξη
στην εκπαίδευση των παιδιών καθώς χρησιμοποιεί ως όχημα την τεχνολογία του 21ου αιώνα. Στην ουσία, η επιστημονική ομάδα του brainy σχεδίασε ένα ειδικό περιβάλλον όπου οι μαθητές θα μπορούν να οργανώσουν και να παρακολουθήσουν το καθημερινό τους διάβασμα. Η πλατφόρμα Brainy αναπτύσσεται σε τρεις επιμέρους άξονες που στο σύνολό τους δημιουργούν ένα περιβάλλον ολοκληρωμένης γνώσης, απόλυτα εξατομικευμένο σε κάθε παιδί.

Videos, online ιδιαίτερα μαθήματα και ψηφιακή κοινότητα

Τα brainy Videos έχουν σχεδιαστεί από έμπειρους εκπαιδευτικούς της επιστημονικής ομάδας του brainy. Βασίζονται σε διεθνή πρότυπα εκπαίδευσης τα οποία εντείνουν σε εντυπωσιακό βαθμό τη δυνατότητα αφομοίωσης, μαθησιακής πρόσληψης και κατανόησης. Η σχολική ύλη των βασικών μαθημάτων του Γυμνασίου, έννοιες πολύπλοκες και δυσνόητες στα παιδιά, αποκτούν ζωή, κίνηση και χρώμα, προσελκύουν το ενδιαφέρον και διατηρούν την προσοχή και τη συγκέντρωση του μαθητή και της μαθήτριας. Το συνδρομητικό κόστος για όλα τα μαθήματα κάθε τάξης έχει διαμορφωθεί σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην σημερινή πραγματικότητα της Ελλάδας.

Τα Online Ιδιαίτερα μαθήματα καταργούν τα σύνορα και τους γεωγραφικούς περιορισμούς δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να ενωθούν ψηφιακά σε οποίο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται. Η εύχρηστη πλατφόρμα παρέχει την δυνατότητα καταγραφής και αναπαραγωγής κάθε προηγούμενου μαθήματος, ενώ οι γονείς έχουν την δυνατότητα συνεχούς ενημέρωσης για την συνολική δραστηριότητα των παιδιών τους στην πλατφόρμα, όπως και της επίδοσης τους στα tests.

Παράλληλα, το αυτοματοποιημένο σύστημα σχηματισμού ολιγομελών groups, μειώνει σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Τέλος, τo brainy World έρχεται να συμπληρώσει το τρίπτυχο των εξελιγμένων υπηρεσιών καθώς αποτελεί ένα online forum για μαθητές και γονείς, με στόχο τη δημιουργία μίας ψηφιακής κοινότητας για την ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και πληροφοριών.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.brainy.gr