ΠΑΙΔΕΙΑ

Ο ΟΜΗΡΟΣ τίμησε τους άριστους του Πειραιά

Ο ΟΜΗΡΟΣ τίμησε τους άριστους του Πειραιά

Ανθρώπους και φορείς που διακρίνονται για το κοινωνικό τους έργο και την προσφορά τους στην πόλη του Πειραιά τίμησε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «ΟΜΗΡΟΣ» στην εκδήλωση με τίτλο «Omiros Contribution Awards» που έλαβε χώρα την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της πόλης.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης, ο Αντιπεριϕερειάρχης Αττικής Γιώργoς Καραμέρος , ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΟΜΗΡΟΣ» Νίκος Μακρυπλίδης και πλήθος επισήμων προσκεκλημένων, σπουδαστών, καθηγητών και συνεργατών του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού οργανισμού. Ο γνωστός δημοσιογράφος και καθηγητής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, Γιώργος Αυτιάς συντόνισε την εκδήλωση και παρουσίασε τις βραβεύσεις το ΟΜΗΡΟΥ προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, την Άμεση Επέμβαση της Αστυνομίας Πειραιά, την ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά, την Πυροσβεστική Υπηρεσία,το Πυροσβεστικό Σώμα Πειραιά,την 1η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, το Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο», το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, τον Πειραϊκό Σύνδεσμο, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Πειραιά, την Ομάδα ΔΙΑΣ, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων και τους Προσκόπους Πειραιά-Νέου Φαλήρου.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι το εκπαιδευτικό του έργο δεν περιορίζεται στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια, αλλά εκτείνεται σε όλη την κοινωνία ως καλλιέργεια της αρετής και διαμόρφωση ενεργών πολιτών που συμμετέχουν στα κοινά και αγωνίζονται για το κοινό καλό. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ προχωρά σε σύναψη μνημονίου συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΕΣΠ, κ. Νίκος Μανεσιώτης.