ΠΑΙΔΕΙΑ

Μέχρι τις 6/11 οι αιτήσεις για την υποτροφία Chevening για μεταπτυχιακό στο Ην. Βασίλειο

Μέχρι τις 6/11 οι αιτήσεις για την υποτροφία Chevening για μεταπτυχιακό στο Ην. Βασίλειο

Πλήρη χρηματοδότηση για ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών σε πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, εξασφαλίζει η υποτροφία Chevening, την οποία προσφέρει η βρετανική κυβέρνηση σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Τα πεδία σπουδών τους οποίους καλύπτει η υποτροφία είναι η Κοινωνική Πολιτική, η Δημόσια Διοίκηση, η Διεθνής Ανάπτυξη και οι Πολιτικές Επιστήμες. Προτεραιότητα θα δοθεί σε προγράμματα που σχετίζονται με την Κοινωνία των Πολιτών και τη Διοίκηση Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων. Επιπλέον, ο υποψήφιος που θα επιλεγεί, θα έχει τη δυνατότητα να βιώσει πληθώρα μοναδικών ακαδημαϊκών, επαγγελματικών και πολιτιστικών εμπειριών.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018, στις 14:00 ώρα Ελλάδας, μέσω της ιστοσελίδας: www.chevening.org/apply

Οι Υποτροφίες Chevening απονέμονται σε ανθρώπους με ηγετικό προφίλ και δυνατό ακαδημαϊκό υπόβαθρο. Από την έναρξη του προγράμματος το 1983, 50.000 εξέχοντες επαγγελματίες από περισσότερες από 160 χώρες και επικράτειες είχαν την ευκαιρία να εξελιχθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω του Chevening. Συγκεκριμένα στην Ελλάδα, από το 1984 μέχρι και το 2002, 73 άριστοι Έλληνες φοιτητές έλαβαν την Υποτροφία Chevening, οι οποίοι σήμερα διακρίνονται πλέον ο καθένας στον τομέα της επαγγελματικής δραστηριοποίησής του.

Οι Υποτροφίες Chevening χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου και συνεργαζόμενους φορείς.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια αξιολόγησης των υποψηφίων και την υποτροφία, υπάρχουν στην ιστοσελίδα: www.chevening.org/apply/guidance