ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Beastly»

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Beastly»
Θυμίζει την ιστορία της «Πεντάμορφης και του Τέρατος»...

Θυμίζει την ιστορία της «Πεντάμορφης και του Τέρατος» και πρόκειται για ακριβώς αυτό, ένα remake του κλασσικού παραμυθιού της Disney, προσαρμοσμένου στην εποχή μας και στα γούστα της νέας γενιάς, με τον αρχικό τίτλο «The Beauty and the Beast» να έχει μετατραπεί στο πιο απλό και πιασάρικο «Beastly».

Πρόκειται λοιπόν για την ιστορία του 17χρονου Kyle (Alex Pettyfer), του πιο γοητευτικού και επιτυχημένου αγοριού στο σχολείο με την κλασική ακαταμάχητη all-American ομορφιά και την ανάλογη ματαιοδοξία που την ακολουθεί, ο οποίος αποφασίζει να κάνει πλάκα εις βάρος της «παράξενης» συμμαθήτριάς του Kendra (Mary Kate Olsen), την οποία όλοι αποκαλούν «μάγισσα». Όχι άδικα, τελικά, μιας και η Kendra είναι όντως μάγισσα και στρέφει τα σχέδια του Kyle εναντίον του, μετατρέποντάς τον σε κάποιον τόσο άσχημο εξωτερικά όσο είναι και μέσα του. Αν θέλει να ξαναγίνει το ομορφόπαιδο που ήταν πριν, ο Kyle πρέπει μέσα σε ένα χρόνο να βρει κάποια που θα κοιτάξει πέρα από την εξωτερική του εμφάνιση και θα τον ερωτευτεί γι' αυτό που είναι, ώστε να σπάσει την κατάρα. Διαφορετικά, θα μείνει για όλη την υπόλοιπη ζωή του «σημαδεμένος».

Αν προσθέσετε στο κλασικό αγαπημένο και πετυχημένο σενάριο τον next big thing νεαρό ηθοποιό Alex Pettyfer, ο οποίος ακόμα και ως «καταραμένος» παραμένει με κάποιο περίεργο τρόπο εκνευριστικά ωραίος, και την ήδη πασίγνωστη περσόνα Mary Kate Olsen, έχετε έτοιμη τη συνταγή που θα σπάσει τα ταμεία στην Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο. Στο cast συμπεριλαμβάνονται η Vanessa Hudgens και ο λατρεμένος Barney του «How I Met Your Mother», Neil Patrick Harris.

Πηγή: queen.gr

Το trailer του «Beastly» μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.