ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έρχεται την άνοιξη το «Μια φορά και ένα…μωρό»

Έρχεται την άνοιξη το «Μια φορά και ένα…μωρό»
Η νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, η οποία σκοπεύει να χαρίσει...

Η νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, η οποία σκοπεύει να χαρίσει άφθονο γέλιο αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές της Άνοιξης και δη στις 17 Μαρτίου.
Το έργο πραγματεύεται τη σχέση δυο αντρών, οι οποίοι δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους, ωστόσο μια σειρά από απρόσμενα γεγονότα έρχονται να τους ενώσουν.

Συγκεκριμένα, τον Αλκιβιάδης, τον οποίο υποδύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, τον «πνίγουν» τα χρέη, η σύζυγός του τον απατά, ενώ δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει δικό του παιδί. Μη έχοντας καμία χαρά στη ζωή, αποφασίζει να δεθεί στις ράγες του τραίνου, ώστε να πεθάνει. Ωστόσο, οι μοίρα του θα αλλάξει, όταν ο Νώντας, τον οποίο υποδύεται ο Σάκης Μπουλάς, θα τον ελευθερώσει και θα τον πάρει μαζί του χωρίς ο Αλκιβιάδης να το θέλει. Ο Νώντας ταξιδεύει, ώστε να βρει τη μητέρα ενός μωρού που του... φόρτωσε και κάπως έτσι θα αρχίσουν οι περιπέτειες για τους δυο άντρες.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Ζαπατίνας, ενώ πέρα από τους Πέτρο Φιλιππίδη και Σάκη Μπουλά, πρωταγωνιστούν ακόμα η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η Τζόυς Ευείδη, η Αγγελική Παυλοπούλου, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Ζουγανέλης.