ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 31 Μαρτίου η «Παγκόσμια Εισβολή»

Στις 31 Μαρτίου η «Παγκόσμια Εισβολή»

Στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 31 Μαρτίου θα προβάλλεται η ταινία «Παγκόσμια Εισβολή» γνωστό και ως...

Στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 31 Μαρτίου θα προβάλλεται η ταινία «Παγκόσμια Εισβολή» γνωστό και ως «World Invasion: Battle Los Angeles».
Πρόκειται για μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, με εντυπωσιακά εφέ, εμπνευσμένη από ένα ανεξήγητο συμβάν του 1942 όταν ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο θεάθηκε στον ουρανό του Λος Άντζελες.


Στο παρακάτω βίντεο, συγγραφείς, επιστήμονες, πολιτικοί και αυτόπτες μάρτυρες σχολιάζουν το συμβάν εκείνης της μέρας, με αφορμή την έξοδο της ταινίας που θέτει ένα αναπάντητο ερώτημα: πόσο έτοιμοι είμαστε στο αδιάψευστο ενδεχόμενο μιας τέτοιας επίθεσης από εξωγήινους;

Η υπόθεση της ταινίας:
Εδώ και πολλά χρόνια καταγράφονται εμφανίσεις UFO σε όλο τον κόσμο – στο Μπουένος Άιρες, τη Σεούλ, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Κίνα. Αυτό όμως που θα συμβεί το 2011 υπερβαίνει κατά πολύ τα πλαίσια μιας απλής εμφάνισης και εξελίσσεται σε τρομακτική πραγματικότητα, όταν εξωγήινες δυνάμεις επιτίθενται στη Γη. Κι ενώ η ανθρωπότητα βλέπει έντρομη τις μεγαλύτερες πόλεις να πέφτουν η μία μετά την άλλη, το Λος Άντζελες γίνεται το τελευταίο οχυρό σε μια μάχη που κανείς ποτέ δε φανταζόταν. Το μέλλον ολόκληρου του κόσμου βρίσκεται τώρα στα χέρια ενός πεζοναύτη λοχία (Άαρον Έκχαρτ) και της νεοσύστατης διμοιρίας του, που καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν άγνωστο και πανίσχυρο εχθρό.

To trailer της ταινίας

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΛΙΜΠΕΣΜΑΝ
Σενάριο: ΚΡΙΣ ΜΠΕΡΤΟΛΙΝΙ
Παραγωγή: ΝΙΛ ΜΟΡΙΤΖ, ΟΡΙ ΜΑΡΜΟΥΡ
Πρωταγωνιστούν: ΑΑΡΟΝ ΕΚΧΑΡΤ, ΜΙΣΕΛ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΡΑΜΟΝ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΜΠΡΙΤΖΕΤ ΜΟΝΑΧΑΝ, ΝΕ-ΓΙΟ, ΜΑΪΚΛ ΠΕΝΙΑ
Διάρκεια: 116’
Διανομή: AUDIO VISUAL ENTERPRISES S.A.