ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Celebrities "στο σφυρί"

Celebrities "στο σφυρί"
"Εικόνες celebrities" είναι ο τίτλος της δημοπρασίας του οίκου Bonhams...

«Εικόνες celebrities» είναι ο τίτλος της δημοπρασίας του οίκου Bonhams, στο πλαίσιο της οποίας οι ενδιαφερόμενοι φιλότεχνοι μπορούν να αποκτήσουν εικόνες διάσημων γυναικών.

Η Μέριλιν Μονρόε, η βασίλισσα Ελισάβετ και η Κέιτ Μος είναι μερικές από τις διάσημες γυναίκες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες των Τζον Μπάρι, Μάριο Τεστίνο και άλλων διάσημων φωτογράφων.

Μοναδικές πόζες του ξανθού θηλυκού-συμβόλου του σεξ, στον καναπέ, στην παραλία και στον κήπο, τραβηγμένες από Τζον Μπάρι, τον διακεκριμένο φωτογράφο του 20ού αιώνα, βγαίνουν αύριο «στο σφυρί», με την αξία της φωτογραφίας να εκτιμάται στις 400-600 λίρες.

Οι φίλοι της τέχνης μπορούν επίσης να διεκδικήσουν μια φωτογραφία της Κέιτ Μος στο «Μπλου Καφέ», τραβηγμένη από τον Μάριο Τεστίνο, το 2005, η αξία της οποίας υπολογίζεται στις 500-800 λίρες ή μια φωτογραφία όπου η Τζένιφερ Άνιστον εικονίζεται με δύο κεφάλια, πορτοκαλί φόρεμα και ασορτί παπούτσια (τραβηγμένη το 2002 από τον Ντ. Μέλορ, αξίας 3.000-5.000 λίρες).

Την ίδια μέρα θα δημοπρατηθούν και μία φωτογραφία της Κόρτνεϊ Λαβ, της χήρας του Κερτ Κομπέιν των «Νιρβάνα» με ένα μπλε φόρεμα και ασορτί κοκαλάκι στα μαλλιά σε σχήμα πεταλούδας (της Στέλα Βάιν, αξίας 4.000-6.000 λίρες) και μία εικόνα του Πελέ (του Μαρκ Κουίν), την οποία έχει υπογράψει ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.