ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα Θά(Υ)Μα στο Χολαργό...

Ένα Θά(Υ)Μα στο Χολαργό...
Είναι πρωί. Η Μαντώ έχει μπει από νωρίς στην κουζίνα και ετοιμάζει τα γλυκά της. Ο σύζυγός της, Θάνος, περιμένει σε ένα τραπεζάκι στη σάλα..

Είναι πρωί. Η Μαντώ έχει μπει από νωρίς στην κουζίνα και ετοιμάζει τα γλυκά της. Ο σύζυγός της, Θάνος, περιμένει σε ένα τραπεζάκι στη σάλα του εστιατορίου τους, να γευτεί την πρώτη γλυκιά μπουκιά.

Σε λίγο, φτάνουν ο Θανάσης και ο Ευθύμης. Οι μάγειρες. Η κουζίνα γεμίζει από φρέσκα υλικά, που κάνουν βόλτες στου πάγκους, για να καταλήξουν στην κατσαρόλα ξεχύνοντας χρώματα και μυρωδιές. Έφτασε και η θυγατέρα του Θάνου και της Μαντώς –των ιδιοκτητών- Μαρία, που ανεβαίνει στην κουζίνα να ενημερωθεί για τα πιάτα ημέρας. Τα τραπέζια έχουν ήδη στρωθεί από τον Αντώνη, το σερβιτόρο.

Ένας χώρος που προσφέρει ωραίο φαγητό, από φρέσκα υλικά. Το ΘάΜα (www.thama.info), στην καρδιά του Χολαργού, στη Μεσογείων 242. Χώρος ζεστός, με γήινα χρώματα και την ελιά να δεσπόζει ως θέμα σε κάθε γωνία. Η παραδοσιακή κουζίνα συναντάει τη μοντέρνα ελληνική κι οι δυο μαζί το εξαιρετικό Τριφυλιακό κρασί…