ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο "Τζακ" του Lost στο θέατρο

Ο "Τζακ" του Lost στο θέατρο
Στο θεατρικό σανίδι θα ανέβει ο σταρ της αμερικανής τηλεοπτικής σειράς «Lost», Μάθιου Φοξ...

Στο θεατρικό σανίδι θα ανέβει ο σταρ της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Lost», Μάθιου Φοξ, στην παγκόσμια πρεμιέρα του νέου έργου του Αμερικανού συγγραφέα Neil LaBute, στο Λονδίνο.

Ο Φοξ που υποδυόταν τον χειρουργό Τζακ Σέπαρντ στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τη Βρετανίδα ηθοποιό Olivia Williams, στο θεατρικό «In A Forest, Dark And Deep», που περιγράφεται στο BBC, ως μια κωμωδία που «εξελίσσεται σε ένα ψυχολογικό θρίλερ».

Oι παραστάσεις θα ξεκινήσουν στο Vaudeville Theatre του Λονδίνου αυτό το μήνα. Ο Φοξ θα υποδυθεί τον Bobby, που βοηθά την αδελφή του Betty, (Williams), να καθαρίσει το εξοχικό της στο δάσος.

Ο 44χρονος ηθοποιός, δήλωσε στο BBC ότι ήθελε να επιστρέψει στο θέατρο, εν μέρει λόγω της συμμετοχής του σε μια τηλεοπτική σειρά- μαραθώνιο, όπως το Lost, η οποία ολοκληρώθηκε μετά από έξι χρόνια, τον περασμένο Μάιο.

«Έχω κάνει δύο εξαετείς σειρές στην τηλεόραση», είπε ο Φοξ και πρόσθεσε: «ποτέ δεν σκέφτομαι αν πρόκειται για θέατρο, κινηματογράφο, ή τηλεόραση - τι θα είναι το επόμενο για μένα. Θέλω να ασχολούμαι με πράγματα που «μιλούν» σε μένα. Το συγκεκριμένο είναι ένα έργο στο West End του Λονδίνου, που ήταν πάντα ένα όνειρό μου».