ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χανκς και Ρόμπερτς στην ταινία της Βαρντάλος

Χανκς και Ρόμπερτς στην ταινία της Βαρντάλος
Τέσσερα χρόνια μετά την ταινία «Charlie Wiilson’s War”, o Τομ Χανκς και η Τζούλια Ρόμπερτς, συμπρωταγωνιστούν...

Τέσσερα χρόνια μετά την ταινία «Charlie Wiilson’s War”, o Τομ Χανκς και η Τζούλια Ρόμπερτς, συμπρωταγωνιστούν στην κωμωδία «Larry Crowne» που υπογράφει η Νία Βαρντάλος.

Μάλιστα, ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός κάθεται και στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ παράλληλα συνυπογράφει το σενάριο με την ελληνίδα ηθοποιό.

Κεντρικός ήρωας της ταινίας είναι ο Larry Crowne, ο οποίος σύμφωνα με το σενάριο όταν απολύεται από το κατάστημα που δούλευε, συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ώρα για κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή του. Πνιγμένος στα χρέη και χωρίς προσανατολισμό, επιστρέφει ξανά στα θρανία πηγαίνοντας ξανά στο πανεπιστήμιο. Εκεί θα κάνει παρέα με μια ομάδα φοιτητών που οδηγούν βέσπες, ενώ παράλληλα θα αρχίσει να ερωτεύεται την καθηγήτρια του. Η προβολή της ταινίας θα λάβει χώρα στην Ελλάδα στις αρχές του καλοκαιριού από την Odeon.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στα άμεσα σχέδια του Τομ Χανκς και της Νίας Βαρντάλος είναι να γυριστεί μια χολιγουντιανή ταινία αποκλειστικά στην Ελλάδα, που τόσο αγαπούν, με τους δυο ηθοποιούς να έχουν ξεκινήσει ήδη το σενάριο.