Οι 4 εποχές στην ελληνική κουζίνα

Οι 4 εποχές στην ελληνική κουζίνα
Τριακόσιες εικοσί μία ξεχωριστές συνταγές από τη Βάσια με αγάπη...

Τριακόσιες εικοσί μία ξεχωριστές συνταγές από τη Βάσια με αγάπη.

Η Βάσια Χριστοφόρου ανήκει στην ομάδα της Σοφίας Σκούρα, η οποία υπήρξε Καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία Ψυχικού και πρωτοπόρος στον τομέα της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Συνεχίζοντας το έργο της Σοφίας Σκούρα, η Βάσια ασχολείται επί πολλά χρόνια με το αντικείμενο αυτό, δείχνοντας την ίδια αγάπη και διάθεση για δημιουργία. Πιστή στην ελληνική κουζίνα και ταυτόχρονα ανοιχτή στις σύγχρονες τάσεις, οδηγεί τις συνταγές της ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας δικές της δοκιμές και πρωτότυπους συνδυασμούς.

Στο βιβλίο αυτό συνεργάζεται με έγκριτους επιστήμονες της διατροφής, όπως είναι η Μαρία Σκουρολιάκου (λέκτορας Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Τμήμα Επιστήμης Διατροφής-Διαιτολογίας) και έτσι, πέρα από πρωτότυπες και δοκιμασμένες συνταγές, θα βρείτε πληροφορίες για τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε από τις διάφορες τροφές, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούνται στην ελληνική κουζίνα και χαρίζουν υγεία και ευεξία.

Συλλογικό έργο
Εκδόσεις: Φυτράκη
Σελίδες: 312
Τιμή: 30 ευρώ