ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επαναλήψεις τον Σεπτέμβριο στο Φεστιβάλ Αθηνών!

Επαναλήψεις τον Σεπτέμβριο στο Φεστιβάλ Αθηνών!

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου παίρνει παράταση. Οι πόρτες της Πειραιώς 260 αναμένεται να ανοίξουν ξανά τον Σεπτέμβριο με την επανάληψη τεσσάρων παραγωγών, εγκαινιάζοντας για πρώτη φορά μια οργανωμένη φθινοπωρινή παρουσία με παραστάσεις που απόλαυσαν εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.


Μετά τη θερμή υποδοχή της οποίας έτυχε στην Επίδαυρο συγκεντρώνοντας (και τις 2 μέρες) 13.000 θεατές, ο «Φιλοκτήτης» σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου προγραμματίστηκε να επαναληφθεί στο Ηρώδειο στις 4 Σεπτεμβρίου.

Εκτός όμως από την παράσταση του «Φιλοκτήτη», το Φεστιβάλ Αθηνών προχωρά σε επανάληψη άλλων τεσσάρων παραγωγών στην Πειραιώς 260.

Στόχος, να μπορέσει το αθηναϊκό κοινό να παρακολουθήσει τις παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τους καλοκαιρινούς μήνες, στις οποίες τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη της προπώλησης.
Ειδικότερα οι παραστάσεις που επαναλαμβάνονται το φθινόπωρο είναι οι εξής:

«Ελένη» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στο Κτίριο Δ.

«Ματωμένος Γάμος» του Λόρκα, σε σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου, την Δευτέρα 15, την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, στο Κτίριο Η.

«Προμηθέας Δεσμώτης», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λυγίζου την Πέμπτη 18, την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, στο Κτίριο Δ.

«Πάπισσα Ιωάννα» του Δημήτρη Μαυρίκιου την Κυριακή 21, τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, στο Κτίριο Η.

Η προπώληση θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 25 Αυγούστου. Οι τιμές των εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις της Πειραιώς 260 είναι: Κανονικό 20, Φοιτητικό 10, Μειωμένο 15, Ανέργων 5, ΑμεΑ 5ευρώ.

Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλύφθηκαν εξ’ ολοκλήρου οι Σφίγγες στην Αρχαία Αμφίπολη