ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραδιά αγάπης από τη Palco Professional για την υποστήριξη του Συλλόγου «Φλόγα»

Βραδιά αγάπης από τη Palco Professional για την υποστήριξη του Συλλόγου «Φλόγα»

Μια βραδιά αγάπης και ελπίδας ολοκληρώνεται απο τη PalcoProfessional, το πολύ μεγάλο gala F 4 FEELINGS & MEMORIES για την υποστήριξη του Συλλόγου «Φλόγα» και των παιδιών με καρκίνο.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» ΔΕΥΤΕΡΑ στις 30-11- 2015 και έχει θέμα τα συναισθήματα και αναμνήσεις εποχών έχοντας την συνεύρεση πολλών μορφών Τέχνης με την υποστήριξη του θεσμού της προσφοράς και της φιλανθρωπίας μέσα από την ανάδειξη της Ελληνικής Μόδας, σε συνδυασμό με άλλες μορφές Καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Στο πρόγραμμα της ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ θα συμμετέχουν

Hair stylist, make up artist ,fashion designers ,μουσικοί!

- Η επώνυμη παρουσιάστρια της ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ θα ειναι
- ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ
- ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ.

Στα πλαίσια της ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ στο μουσειακό ΦΟΥΑΓΙΕ του ΘΕΑΤΡΟΥ θα πραγματοποιηθεί με εκθεσιακό καθαρά χαρακτήρα πίνακες με ζωγραφιές σε καμβά τις οποίες θα έχουν δημιουργήσει τα παιδιά της "ΦΛΟΓΑΣ".

Επίσης Έλληνες δημιουργοί-καλλιτέχνες (χειροτεχνικών κοσμημάτων, αξεσουάρ μόδας και εικαστικών έργων), σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Δημιουργών .ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ. Έκθεση φωτογραφίας από το Κέντρο «Δημιουργικής Φωτογραφίας
ΕΝΝΕΑ» !

Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά για την συγκέντρωση χρημάτων για τον σύλλογο ΦΛΟΓΑ και όλοι Οι συνεργάτες θα προσφέρουν για την επίτευξη του στόχου .

Στην εκδήλωση όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν επαίνους και επίσημη καλεσμένη της ΒΡΑΔΙΑΣ για την βράβευση είναι η ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ.

Για πληροφορίες και προσκλήσεις το κοινό μπορεί να επικοινωνεί στα εξής τηλέφωνα : ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΤΣΟΥΛΑΚΗ 6979728786- 6973300030 Email: ioanna@pop-art.gr