ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός Newsbomb.gr: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Οι από πάνω»

Διαγωνισμός Newsbomb.gr: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Οι από πάνω»

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό του Newsbomb.gr για να παρακολουθήσετε μια τρελή μαύρη κωμωδία που υπόσχεται γέλιο μέχρι τελικής πτώσης...

Το Newsbomb.gr εξασφάλισε προσκλήσεις για 15 τυχερούς που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι από πάνω».

Λίγα λόγια για την παράσταση

Μια μετακόμιση φέρνει τα πάνω - κάτω στην ήδη ταραγμένη ζωή πέντε φίλων. Ο Στάθης (Νίκος Μουτσινάς), ο Βαλεντίνο (Κρατερός Κατσούλης), η Αλέκα (Θωμαΐς Ανδρούτσου), η Ιωάννα (Ντορέττα Παπαδημητρίου) κι η Ελευθερία (Ματίνα Νικολάου) πιστεύουν ότι μετακόμισαν από πάνω τους δυο δολοφόνοι. Η Αβέλα (Μαρία Κατσανδρή) και ο Κάϊν (Πρόδρομος Τοσουνίδης). Η προσπάθειά τους να ανακαλύψουν αν όντως είναι δολοφόνοι γίνεται το κεντρικό θέμα της παράστασης μέσα από γκάφες, χορό και απόλυτη τρέλα!!!

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Μουτσινάς, Κρατερός Κατσούλης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Κατσανδρή, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Ματίνα Νικολάου

Μπείτε στο διαγωνισμό και κερδίστε προσκλήσεις. Δεκαπέντε νικητές θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Οι από πάνω» στο Θέατρο Πειραιώς 131, για τη Δευτέρα 28/11/2016, ημέρα της επίσημης πρεμιέρας.

Ώρα προσέλευσης στις 20:30. Η παράσταση ξεκινάει στις 21:15.